Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης «αναστήθηκε» με τον… «θάνατο» του βόλεϊ της Θράκης

Την στάση και την ψήφο των ομάδων της Αλεξανδρούπολης προς της απόφαση της ΕΣΠΕΘΡ να προβιβασθεί η Γαία Δράμας σχολίασε με μια ανακοίνωση η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

Μάλιστα, η Λέσχη ήταν σε αδράνεια εδώ και σχεδόν τρία χρόνια έχοντας αναστείλει την ύπαρξή της αλλά με αυτήν την ανακοίνωση επέστρεψε στα πράγματα. Ουσιαστικά αναστήθηκε – αλλά για να γνωστοποιήσει ότι κατά την άποψή της το βόλεϊ στην περιοχή πέθανε.

Η φράση ίσως μέσα στην ανακοίνωση που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι “το τέλος εποχής του βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης σημαίνει και το τέλος του αθλήματος στην Θράκη”. Συνεπώς θάνατος για το βόλεϊ, «ανάσταση» για την Λέσχη Πετοσφαίρισης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟΕΝΟΣ ‘ΘΡΙΑΜΒΟΥ’ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ…ΚΑΙ ΤΟ ‘ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ’ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ….
20-5-2020 Απόφαση Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ. που ορίζει τον τρόπο ανάδειξης πρωτ/των στα τοπικά πρωταθλήματα Β΄Εθνικής. ‘Σε περίπτωση διεξαγωγής Πρωταθλημάτων σε Ομίλους με ανάδειξη ενός πρωταθλητή και οι αγώνες του πρωταθλήματος δεν είχαν ολοκληρωθεί την ημερομηνία διακοπής των Πρωταθλημάτων (7/5/2020), διεξάγεται κλήρωση μεταξύ των Ομάδων που καταλάμβαναν την 1η θέση σε κάθε έναν από τους Ομίλους, κατά την στιγμή της διακοπής.’               Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., πρωτ/μα Β΄Εθνικής Γυναικών, 2 όμιλοι (Ανατολικός, Δυτικός), να γίνει κλήρωση μεταξύ των δύο πρωταθλητών.22-5-2020 Εσπευσμένο έκτακτο Δ.Σ. Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ. για περιφοράς (μέσω e-mail) με αποκλειστικό θέμα: ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην πρόταση του Προέδρου της ένωσης για ανάδειξη της Γαίας Δράμας ως πρωτ/τριας Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ. με βάση την ‘πλασματική’ βαθμολογία που παρουσιάζει κατάταξη των 4 ομάδων (2 πρώτοι των ομίλων) με βαθμούς από τους αγώνες που έχουν δώσει οι ομάδες στους ΟΜΙΛΟΥΣ τους. Η απόφαση (20-5-2020) της ΕΟΠΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.25-5-2020 Έκδοση απόφασης της ΕΣΠΕΘΡ που αναδεικνύει πρωτ/τρια ΕΣΠΕΘΡ τη Γαία Δράμας μετά από ‘Θρίαμβο’ 8 ψήφους του Δ.Σ. υπέρ και 1 ψήφος των Αμαζόνων Μαίστρου-Αλεξ/πόλης (λευκό με υπενθύμιση της απόφασης ΕΟΠΕ) και σε ΕΦΑΡΜΟΓΗ της 61/1/7-5-2020!!!! απόφασης Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. http://espethr-anmak.blogspot.com/2020/05/2-2020-21.html (η απόλυτα σχετική απόφαση 20-5-2020 του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. ΠΟΥΘΕΝΑ!! http://www.volleyball.gr/news/article/5988/apofaseis-tou-d-s-ths-e-o-pe-20-05ΕΨΗΦΙΣΑΝ9 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ.1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Πρόεδρος της ένωσης και συντάκτης της πρότασης της ψηφοφορίας) : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ2. ΓΕΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ3. ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ4. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Αλεξ/πολης) : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ5. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΑΊΣΤΡΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ – ΚΛΗΡΩΣΗ6. Ν.ΒΥΣΣΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ7. ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ-Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ8. ΚΑΒΑΛΑ : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ9. ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ : ΓΑΙΑ ΔΡΑΜΑΣ‘ ΘΡΙΑΜΒΟΣ’ της πρότασης του προέδρου της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ. ‘ΘΡΙΑΜΒΟΣ’ του Α.Σ. Γαίας Δράμας
ΣΧΟΛΙΟΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ (ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ) ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η Ε.Ο.ΠΕ. (ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ 50% ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ)!!!!
ΑΚΟΜΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΠΕΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ (ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ) ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Η Ε.Ο.ΠΕ. (ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ 50% ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ)!!!!
‘ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ΄ του Βόλεϊ της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ