Αναβλήθηκε για πολλοστή φορά η έφεση για τις δηλώσεις Καραπαπά στα Πηγάδια της Ξάνθης

Για πολλοστή φορά αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των δηλώσεων του Κώστα Καραπαπά στα Πηγάδια της Ξάνθης τον περασμένο Νοέμβριο.

Τότε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε καταφερθεί εναντίον δημοσιογράφου μέσα στην αίθουσα Τύπου, ωστόσο ο λόγος για τον οποίο είχε παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη είναι οι δηλώσεις του περί κοινής ιδιοκτησίας Ξάνθης – ΠΑΟΚ που κρίθηκαν δυσφημιστικές για το ποδόσφαιρο.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελεας άσκησε δίωξη εναντίον του και σε πρώτη βαθμο καταδικάστηκε, ωστόσο ο Καραπαπάς άσκησε έφεση με την οποία μάλιστα υποστηρίζει την αθωώτητά του επικαλούμενος το πόρισμα της ΕΕΑ και τις αποφάσεις που ακολούθησαν από Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας και Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είναι αυτή που θα δικάσει την υπόθεση, για την οποία πρωτοδίκως έχει εκδοθεί η υπ’ αριθμ. 389/2019 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ. Η υπόθεση μετά από πολλές αναβολές, με την τελευταία να ήταν στα τέλη Μαρτίου λόγω κορονοϊού, προσδιορίστηκε πρώτη πρώτη στο πινάκιο της συνεδρίασης της περασμένης Τετάρτης.

Ωστόσο από την πλευρά Καραπαπά – Ολυμπιακού ζητήθηκε ξανά αναβολή, καθώς απουσίαζε σε δικαστήριο στην Πάτρα ο νομικός σύμβουλος του Καραπαπά Ιωάννης Χατζησαββάογλου. Η αναβολή δόθηκε και με ενδιαφέρον αναμένεται η εκδίκαση, όταν και όποτε οριστεί ξανά και εφόσον φυσικά επιτέλους γίνει…