Τίμησαν τη γαλανόλευκη αλλά παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 7 χρόνια για τα έξοδά τους Καβαρατζής και Κοντοστάθης

Αιχμές με χιούμορ από τον Γρηγόρη Κοντοστάθη εναντίον της ΕΟΠΕ εξαιτίας της καθυστέρησης εξόφλησης ενός ποσού που είχαν υποσχεθεί σε αυτόν και τον συμπαίκτη του, Γιάννη Καβαρατζή. Αφορμή ένα παλιό άρθρο του ThrakiSportS από την στήλη Σαν Σήμερα.

Η ιστορία κρατάει από το 2013 όταν το Αλεξανδρουπολίτικο δίδυμο κατέλυσε στην Θεσσαλονίκη για προπονήσεις με την Εθνική Ανδρών του μπιτς βόλεϊ, μετά και την επιτυχία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κύπρου το 2012, όταν είχαν καταταχθεί μέσα στις εννέα κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ εκείνης της περιόδου, οι δύο αθλητές είχαν μείνει στο ξενοδοχείο “Διακονεία” με παρέμβαση του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης ενώ η ΕΟΠΕ τους είχε υποσχεθεί αποζημίωση 10 ευρώ για τον κάθε ένα ξεχωριστά καθημερινά για το φαγητό τους.

Ωστοσο αυτά τα λεφτά μέχρι και σήμερα, επτά χρόνια μετά, δεν τα έχουν λάβει ακόμα – αν και οι ίδοιτα έβαλαν από τις τσέπες τους (ή αν θέλετε οι οικογένειές τους). Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τους οφείλονται και χρήματα για ταξιδι με τα χρώματα της Εθνικής στην Εσθονία, το οποίο πλήρωσαν επίσης από την τσέπη τους.

Ολα αυτά οδήγησαν στο ακόλουθο χιουμοριστικό ποστάρισμα του Γρηγόρη Κοντοστάθη, ο οποίος κοινοποίησε και το παλιότερο ρεπορτάζ του ThrakiSportS:

“Σαν σημερα λοιπον 16 Μαΐου 2013
Πέρυσι ως έφηβοιοι δύο αλεξανδρουπολίτες πήγαν στην Κύπρο, μετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κατάφεραν να μπουν στις εννιά κορυφαίες ομάδες του κόσμου.
Ακόμα τονίζεται ότι η ΕΟΠΕ τους υποσχέθηκε 10 ευρώ την ημέρα για τη διατροφή τους (θα τα πάρουν στο μέλλον) και τα παιδιά βρίσκονται σε αδιέξοδο….
Αυτα τα 10ευρα ακομα δεν τα εχουμε παρει 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣αργει λιγο το λογιστηριο της ΕΟΠΕ λογικα 16/5/2023 μολις κλεισει η 10ετια θα τα παρουμε #cheers”