Ντροπή! Πέταξαν στον δρόμο τους Καβαρατζή και Κοντοστάθη!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Στέφανος Λεμονίδης

–  Καβαρατζής και Κοντοστάθης είναι το δίδυμο της Εθνικής Ομάδας Μπιτς Βόλεϊ στο οποίο ελπίζει το άθλημα σε μεγάλες διακρίσεις στο μέλλον. Πέρυσι ως έφηβοιοι δύο αλεξανδρουπολίτες πήγαν στην Κύπρο, μετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κατάφεραν να μπουν στις εννιά κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Φέτος ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Ταμπουρατζής τους αναβάθμισε και τους έφερε στο επιτελείο της Εθνικής Ανδρών, αφού εκτίμησε ότι θα τους κάνει καλό να προπονούνται όχι πλέον ως μικροί αλλά ως μεγάλοι.

Μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Εθνικού, Καβαρατζής και Κοντοστάθης πήγαν στη Θεσσαλονίκη να προπονηθούν με τον Γιάτση για τις διεθνείς διοργανώσεις μπιτς βόλει, “βολεύτηκαν” στο ξενοδοχείο “Διακονεία” , με παρέμβαση του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, αλλά χθες τους έβγαλαν έξω και έμειναν στο… δρόμο.

Η σχετική αποκάλυψη γίνεται στην στήλη του βόλεϊ στην εφημερίδα “Φως των Σπορ”. Ακόμα τονίζεται ότι η ΕΟΠΕ τους υποσχέθηκε 10 ευρώ την ημέρα για τη διατροφή τους (θα τα πάρουν στο μέλλον) και τα παιδιά βρίσκονται σε αδιέξοδο….