Γ’ Εθνική: Επιβεβαιώνει ο Τάκης Τσαγκρώνης το ενδεχόμενο της αύξησης των ομίλων

Ο Τάκης Τσαγκρώνης φιλοξενήθηκε στον Σπορ FM Πάτρας και μίλησε για το ενδεχόμενο απόφασης της ΕΟΚ για αύξηση των ομίλων της Γ’ Εθνικής, κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει φυσικά και τις ομάδες της Θράκης.

Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS στην στήλη του Αθλητάμπουρα, ακούγονται φωνές για αύξηση των ομίλων από τέσσερις σε έξι. Αν αυτό επαληθευτεί σε συνδυασμό με αντίστοιχες αυξήσεις και στις πιο πάνω κατηγορίες (δύο όμιλοι στην Α2, τρεις όμιλοι στην Β’ Εθνική), τότε μπορεί να δούμε να ανεβαίνει και δεύτερη ομάδα από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Γ’ Εθνική και να μην χρειαστεί να σπαζοκεφαλιάζουμε για τον πρωταθλητή.

Αναλυτικά η δήλωση του Τάκη Τσαγκρώνη (ο οποίος δεν διέψευσε το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ στις προσεχείς εκλογές) για τις αλλαγές στην κατηγορία:

”Μια πρόταση της ομοσπονδίας είναι να δημιουργηθούν περισσότεροι όμιλοι στη Γ’ Εθνικη. Να μειωθεί το κόστος, να μην υπάρχει διανυκτέρευση. Να προφυλασσόμαστε όσο μπορούμε περισσότερο. Έτσι θα βοηθήσουμε και την οικονομία των σωματείων και τα θεματα υγείας. Άλλη πρόταση είναι να γίνουν 4 ομίλοι των 16 ομαδων, αλλα νομιζω οτι θα πρυτανεύσει η λογική και θα πάμε στο χαμηλότερο κόστος”.