Στον αέρα της ΕΡΤ μετά την ενημέρωση Τσιόδρα-Χαρδαλιά πρώην παίκτης της ΑΕ Κομοτηνής

Συνέντευξη στην Έκτακτη Εκπομπή της ΕΡΤ1 κάθε απόγευμα για τον COVID19 και την Σταυρούλα Χριστοφιλέα έδωσε μαζί με τον Μενέλαο Κοκκινάκη ο Θάνος Μαρούλης, πρώην αθλητής της ΑΕ Κομοτηνής.

Η συνέντευξη φιλοξενήθηκε αμέσως μετά τις δηλώσεις Τσιόδρα – Χαρδαλιά που έχουν την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην δημόσια τηλεόραση, με παρόντα στο στούντιο και τον αθλητικό συντάκτη της δημόσιας τηλεόρασης Γιάννη Ράνιο. Ήταν η πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας και των έκτακτων εκπομπών που προσκλήθηκαν και μίλησαν άτομα από τον χώρο του βόλεϊ.

Αρχικά ο πολύπειρος πασαδόρος αναφέρθηκε στις αποφάσεις της χώρας για το πρωτάθλημα, «δυσκολεύτηκα να επιστρέψω στην Ελλάδα γιατί έπαιζα στην Ελβετία και εκεί πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις σε σχέση με το πρωτάθλημα καθώς 13 Μαρτίου υπήρξε η απόφαση για οριστική διακοπή πρωταθλήματος», συνεχίζοντας «μας επετράπη να φύγουμε και τα συμβόλαια μας ίσχυαν μέχρι και τέλη Απριλίου κανονικά χωρίς να χάσουμε κάτι και αυτό ήταν ένα πολύ θετικό γεγονός».

Για την επιστροφή στην Ελλάδα: «Κατέβηκα ανήμερα του Πάσχα και το θέμα μου ήταν ότι είχα πάει οδικώς στην Ελβετία, με το δικό μου όχημα και έτσι δεν μπορούσα να επιστρέψω με αυτό και όπως ήταν φυσικό επέστρεψα με αεροπλάνο. Με το αμάξι θα έπρεπε να επιστρέψω μέσω Ιταλίας και μέσω Ανκόνας και θα είχα περισσότερο πρόβλημα καθώς βλέπουμε τι γίνεται στην Ιταλία και πολύ πιθανόν να εγκλωβιζόμουν περαιτέρω». Όσο για την καραντίνα της Ελβετίας ανέφερε: «Στην Ελβετία δεν είχαμε καραντίνα παρότι είχαμε 1000 κρούσματα την ήμερα, έγιναν κάποιες συστάσεις αλλά παράλληλα ο κόσμος γυρνούσε κανονικά στον δρόμο».

Τέλος σε ερώτηση για το μέλλον του αθλήματος και την επόμενη μέρα δήλωσε: «Προσπαθώ να προσεγγίζω τα πράγματα από την θετική πλευρά. Το άθλημα του βόλεϊ την τελευταία δεκαετία έχει δεχθεί μεγάλα χτυπήματα. Αν πρέπει να τα μηδενίσουμε και να ξεκινήσουμε με σωστές βάσεις από την αρχή, όχι μόνο για εμάς αλλά και για την επόμενη γενιά και να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, ας το κάνουμε. Ο αθλητής του βόλεϊ έχει πονέσει πολύ για να πετύχει αυτά που έχει πετύχει και το αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, χωρίς να θέλω να μειώσω τους υπόλοιπους αθλητές».