Νίκησε τον κορονοϊό μετά από 23 μέρες καραντίνας ο ΑΟΞάρας της Νέας Υόρκης Δημητρης Φιλιππίδης

Μετά από 22 μέρες σκληρής καραντίνας πήγε για εξετάσεις για να διαπιστώσει αν ειναι ακομα θετικός στον κορνοϊό ο γνωστός φιλος του ΑΟΞ στη Νέα Υόρκη Δημήτρης Φιλιππίδης, παραγωγός του ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού Hellas FM και ανταποκριτής ελληνικών και κυπριακών ΜΜΕ.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «απόκοσμη εμπειρία αλλά με θετική διαθεση», αναφορικά με την παρουσία του στο νοσοκομείο, όπου έσπευσε να βγει μια φωτογραφία με τη νοσοκόμα που ειναι στην πρωτη γραμμη. Οι ΗΠΑ είναι μακράν η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη από τον νέο κορονοϊό και η Νέα Υόρκη η πόλη που έχει θρηνήσει τους πιο πολλούς νεκρούς.

Τελικά τα αποτελέσματα ήταν ευχάριστα και ο ίδιος έσπευσε να γνωστοποιήσει τη νίκη του επί του κορονοϊού με ένα μήνυμα, στο οποίο είχε και την τρυφερή κατωτέρω φωτογραφία με τα παιδιά του. Εγραψε ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ο πιο γνβωστός οπαδός του ΑΟΞ στις ΗΠΑ:

Αρνητικός στον κορωνοιό και θετικός σε αντισώματα σύμφωνα με τα αποτελέσματα! 23 ημέρες βαριάς καραντίνας! 23 ημέρες αγωνίας, προσευχής, στενοχωριας, συμπτωματων, ενα ταξίδι στο άγνωστο. Αβεβαιοτητα στην πιο δύσκολη και απρόβλεπτη περιπέτεια της ζωής μου. Μια ζωή που άλλαξε μεσα σε 23 μέρες! Πλέον τίποτα δεν είναι δεδομένο, τίποτα δεν ειναι ευνόητο! Αξία έχουν οι μικρές στιγμές μα τόσο μεγάλες, τα πρόσωπα της οικογενειας που μας αγαπούν και μερικές φορές δεν δίνουμε χρόνο! 23 μερες που άλλαξαν το υπόλοιπο της ζωής μου! Ενα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, στα παιδιά και την γυναίκα μου, στην οικογένεια μου στην Ελλάδα, σε φιλους που δεν σταμάτησαν να αγωνιούν και να με στηρίζουν! Στους ιδιοκτήτες και συνεργάτες μου αλλά και ακροατές στον Hellas FM και στους συνεργάτες στο Sigma TV! Eνα πελώριο ευχαριστώ στην Δρ Ντία Χριστοδουλίδου, στον Δρ Κωνσταντινο Ζαρκάδα και στην Δρ Σοφία Στεργάκος που ηταν κοντα μου κάθε στιγμη! Στον φαρμακοποιό Νίκο Παπαιωάννου! Στον Σύλλογο Καβαλιωτων ΝΥ και στην Παμμακεδονικη! Σε κάθε εναν που ενδιαφέρθηκε και μου κρατούσε συντροφιά! Σε όλους σας! Σας ευχαριστώ που στην πιο δύσκολη στιγμή με βοηθήσατε να φτασω στο λιμάνι! Η σκέψη μου ομως και σε οσους ηταν λιγοτερο τυχεροι απο μένα και εφυγαν! Αιωνία τους η μνήμη! Το τέρας δεν ειναι ανικητο! Το κατατρόπωσα εγω, το κατατρόπωσαν πολλοί άλλοι και θα το κατατροπώσουμε ολοι μαζί! Πρώτη Μαιου 2020. Πρώτη μερα για το υπόλοιπο της ζωής μου!