Γ’ Εθνική: Το μήνυμα του Άρη Αβατου για την επίσημη ολοκλήρωση της χρονιάς

Με μήνυμά του στη σελίδα του στο facebook, ο Άρης Αβάτου αποχαίρετησε τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, ευχαριστώντας τους φιλάθλους του.

Καθώς με χθεσινή της ανακοίνωση η ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής για λόγους της δημόσιας υγείας, ο Άρης Αβάτου τερμάτισε και οριστικά στην 6η θέση του 1ου Ομίλου, και εξασφάλισε τη συμμετοχή του και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ πριν ανακοινωθεί η διακοπή είχε βρεθεί και στις 4 καλύτερες ομάδες του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Μέσω της ανακοίνωσης του, ο Άρης ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας την φετινή χρονιά και έδωσε ραντεβού για τη επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Το σχετικό μήνυμα έχει ως εξής:

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής σας ευχαριστούμε όλους και όλες που και αυτή την χρονιά σταθήκατε δίπλα μας με την παρουσία σας, με το χειροκρότημα σας στην κάθε μας προσπάθεια στά εύκολα και στα δύσκολα.

Με την απόδοση της ομάδος μας τερματίσαμε οριστικά στην 6η θέση,μία θέση που μας δίνει το δικαίωμα και την νέα χρονιά να συμμετέχουμε στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σε ότι αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου όπως όλοι γνωρίζετε θα δοθεί σε μία από τις 4 ομάδες οι οποίες και ήταν στα ημιτελικά μετά από κλήρωση.

Κανείς μας δεν ήθελε να τελειώσει έτσι αυτή η χρονιά,ούτε οι αντίπαλοι μας.Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο και λαοφιλές γιατί προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά για το συμφέρον της δημόσιας υγείας πάρθηκαν από την Ε.Π.Ο. τα παραπάνω μέτρα και οφείλουμε να τα σεβαστούμε.

Εμείς από την πλευρά μας σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε και την νέα χρονιά να προσφέρουμε θέαμα,συγκινήσεις,χαμόγελα επιτυχιών.

Ευχόμαστε σε όλους τους φιλάθλους,Αθλητικά Σωματεία,Παράγοντες,Διαιτητές και ποδοσφαιριστές Καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω από όλα και την νέα χρονιά να χαρούμε ξανά το ποδόσφαιρο.

Το Δ.Σ., οι Προπονητές,και Ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ γιατί απλάΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.