Η ξεχωριστή σχέση Κρεούζη – Δεληκώστα

Ο ένας προπονητής πλέον του ΠΑΟΚ στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα, ο δεύτερος ένας ελπιδοφόρος προπονητής σε ένα διαφορετικό πρότζεκτ στην ΑΕ Κομοτηνής, το κοινό σημείο τους; Η ξεχωριστή σχέση και ο αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ τους αλλά και η άψογη προπονητική συνεργασία και ανταλλαγή απόψεων. Ο λόγος για τους Κώστας Δεληκώστα και Ηλία Κρεούζη.

Οι δυο τους βρέθηκαν αντίπαλοι πέρσι στους δύο αγώνες ανάμεσα σε ΑΕ Κομοτηνής και Παμβοχαϊκό και στις δηλώσεις των δύο μετά τους αγώνες ήταν φανερή η σχέση των δύο ανδρών. Ενώ ειδικότερα ο Δεληκώστας έπλεξε το εγκώμιο του Ηλία Κρεούζη δηλώνοντας, “ο Κρεούζης εκτός από φίλος μου είναι ένας καλός προπονητής και αυτό το πιστεύω γιατί έχω και άλλους φίλους προπονητές που δεν τους θεωρώ καλούς”.

Η σχέση αυτή συνεχίστηκε καθώς στα μέσα στης σαιζόν και πριν την πρόσληψη του Κώστα Δεληκώστα στον ΠΑΟΚ, ο ίδιος βρέθηκε σε προπόνηση της ΑΕ Κομοτηνής με σκοπό να προπονείσαι την ομάδα μαζί τον Ηλία Κρεούζη.

Τέλος, ο Ηλίας Κρεούζης σε πρόσφατη συνέντευξη του στον Παρατηρητή αναφέρθηκε στην σχέση αυτή ανάμεσα στους δύο αναφέροντας, “Ο κόουτς Δεληκώστας είναι σημαντικό κεφάλαιο για το ελληνικό βόλεϊ και είναι τιμή μου να μιλάει για μένα με κολακευτικά σχόλια. Έχω τις επιρροές μου από τον ίδιο και δουλεύω σε κομμάτια πάνω σε ίδια μοντέλα με τον κόουτς”.