Σενάριο για non-stop αγώνες της Ξάνθης από Ιούνιο μέχρι… Δεκέμβριο σύμφωνα με την SportDay

Συνεχίζονται τα περιοριστικά μέτρα στη χώρα για την καταπολέμηση του κορονοϊου αλλά την ίδια στιγμή στην Super League έχουν στο μυαλό τους την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sportday οι υπεύθυνοι της Λίγκας έχουν καταστρώσει ένα αρχικό πλάνο για το πώς θα μπορέσει να αρχίσει το πρωτάθλημα με τη διεξαγωγή κανονικά των πλέι-οφ και των πλέι-άουτ.

Σε αυτό το πλάνο εκτιμάται ότι οι προπονήσεις θα μπορέσουν να ξεκινήσουν και πάλι περίπου στις 20 Μαϊου με τους αγώνες να ξεκινούν περίπου έναν μήνα αργότερα, δηλαδή, περίπου στις 20 Ιουνίου.

Τα παιχνίδια αναμένεται σε αυτή την περίπτωση να έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη του Ιούλη, κάτι που αφορά προφανώς και την ομάδα της Ξάνθης που οφείλει να δώσει άλλα 7 παιχνίδια για τα πλέι άουτ.

Σε αυτό το πλάνο υπογραμμίζεται ότι τα παιχνίδια θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών με τηλεοπτικές μεταδόσεις και λήξη πρωταθλήματος στο τέλος Ιουλίου.

Εφόσον υλοποιηθεί αυτό το σενάριο, πάντα σύμφωνα με την SportDay, θα υπάρξει διακοπή για περίπου 15 ημέρες τον Αύγουστο και στη συνέχεια να υπάρξει έναρξη της νέας σεζόν στο δεύτερο μισό του μήνα.

Επίσης επειδή αναμένεται με το πλάνο αυτό να υπάρξει μεγάλη κόπωση για τους ποδοσφαιριστές αναμένεται να γίνει μια μεγάλη διακοπή, ακόμη και ενός μήνα, στο τέλος του χρόνου, δηλαδή, στα Χριστούγεννα.