Οι ευχές του ΓΑΣ Κομοτηνή για τα γενέθλια του Κώστα Ντίνα!

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή με μια δημοσίευση στο facebook ευχήθηκε στον πρώην αρχηγό και αργότερα προπονητή της ομάδας Κώστα Ντίνα για τα γενέθλια του.

Δείτε αναλυτικά την δημοσίευση:

«Στο αρκετά μακρινό,1990 ξεκίνησε με χίλια όνειρα την καριέρα του ένας μικρούλης αθλητής.Έκτοτε με πολύ δουλειά και προπόνηση ο μικρούλης κατάφερε να γράψει με χρυσά γράμματα την δική του ιστορία στο βιβλίο του ΓΑΣ.Δεινός σκόρερ έκανε τα καλάθια των αντιπάλων να στενάζουν! Διατέλεσε για πολλά χρόνια αργηχός μας και η παρουσία του κοσμούσε τα γήπεδα όχι μόνο για το ταλέντο του, αλλά και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Λοιπόν για να θυμηθούμε….
Ξεκίνησε από τον Ορφέα Κομοτηνής το 1990 (10) ετών. Στον ΓΑΣ πήγε το 1992. Από το 1999 μέχρι το 2002 στο ΒΑΟ Συκεών λόγω σπουδών στη Θεσσαλονίκη και μετά πάλι πίσω στο ΓΑΣ μέχρι το 2015.Αγωνίστηκε 10 χρόνια στη Β’ εθνική (2 με ΒΑΟ και 8 με ΓΑΣ) και τα υπόλοιπα στη Γ’ εθνική.Επίσης για ένα χρόνο έκανε πρώτος προπονητής στο ανδρικό τμήμα. Σήμερα αγωνίζεται στην ομάδα των βετεράνων του συλλόγου μας στην οποία είναι και ο αρχηγός της.
Κώστα σου ευχόμαστε να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένος!»

Θυμηθείτε το άρθρο του ThrakiSportS για τα γενέθλια του Κώστα: