Κλείνει τα 40 εν μέσω πανδημίας ο εμβληματικός πρώην αρχηγός του ΓΑΣ Κομοτηνή Κώστας Ντίνας!

Η 6η Απριλίου είναι ξεχωριστή ημέρα για τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό του ΓΑΣ Κομοτηνή Κώστα Ντίνα καθώς έχει γενέθλια. Τον φετινό εορτασμό ωστόσο δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.

Και αυτό γιατί κλείνει τα 40 του χρόνια και μπαίνει πλέον στην πέμπτη δεκαετία της ζωής του εν μέσω… πανδημίας και περιορισμών στην κυκλοφορία, γεγονός που τον αναγκάζει να είναι μεν κοντά στην οικογένειά του αλλά μακριά από τους μαθητές του.

Ο Κώστας Ντίνας ξεκίνησε στην ηλικία των 10 ετών από τις ακαδημίες του Ορφέα Κομοτηνής, σύλλογο που δεν υφίσταται πλέον. Στην ηλικία μόλις των 16 αγωνίστηκε στο ανδρικό τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνή χάρη στο πλούσιο ταλέντο του.

Στην συνέχεια μετακόμισε για σπουδές του στην Θεσσαλονίκη και σε συνδυασμό πάντα με το μπάσκετ αγωνίστηκε στον ΒΑΟ Θεσσαλονίκης για 2 χρόνια. Το 2002 γύρισε στην Κομοτηνή και για 13 συνεχή χρόνια αγωνίστηκε στον ΓΑΣ, μέχρι και το 2015 που κρέμασε τα παπούτσια του ενώ τα τελευταία χρόνια βοηθούσε και στις ακαδημίες του συλλόγου ως προπονητής των μικρότερων τμημάτων.

Μάλιστα ο Κώστας Ντίνας είχε βραβευθεί τον Δεκέμβριο του 2015 από τον διάδοχό του στην αρχηγεία του ΓΑΣ Κίμωνα Λεχούδη και τον τότε Γενικό Αρχηγό της ΑΕ Κομοτηνής Σωφρόνη Παππουή. Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν πενταετία, ωστόσο ο αθλητισμός κόσμος της Κομοτηνής δεν τον ξεχνά και από το πρωί το προφίλ του στο facebook πήρε… φωτιά από τις ευχές παλιών φίλων και συνεργατών.