“Μένουμε σπίτι” και βλέπουμε τι έκαναν φέτος πρώην ξένοι αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Συνεχίζουμε τα μίνι αφιερώματα μας και γυρνάμε στο κοντινό παρελθόν και την περιόδο 2017-2018 όταν από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης πέρασε ένας αξιόλογος διαγώνιος από την Βοσνία- Ερζεγοβίνη, ο λόγος για τον Αντρει Ρίστιτς.

Ο ίδιος κατέφθασε στην Αλεξανδρούπολη για να ενισχύσει από την θέση του διαγώνιου την ομάδα του Εθνικού έτσι ώστε να πετύχει υψηλούς στόχους.

Ο διεθνής διαγώνιος με την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη κατάφερε να κατακτήσει την 9η θέση στο Πρωτάθλημα ενώ κατάφερε να φτάσει και στον τελικό του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς”, όπου έχασε με 3-0 από τον ανώτερο Ολυμπιακό.

Από την περίοδο 2017-2018 ο Ρίστιτς αγωνίστηκε στην Ιταλία για δύο χρόνια και στο πρωτάθλημα της Α2. Ενώ φέτος μετακινήθηκε στην Α2 της Γαλλίας και της Νανσύ.

Με την ομάδα της Νανσύ και πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του COVID19, η ομάδα, με τον ίδιο βασικό γρανάζι, να βρίσκεται στην 2η θέση με 38 βαθμούς, έναν λιγότερο από την πρώτη Καμπραί. Φυσικά το πρωτάθλημα έχει αναβληθεί και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει καθώς η πανδημία σαρώνει και την Γαλλία με χιλιάδες θανάτους.