Ένας χρόνος από το Κύπελλο που «ξέχασε» η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τον παλικαρισιο τίτλο που πήραν οι 13 μάγκες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κόντρα στον δυνατό πέρυσι Έβρο Σουφλίου με τον εντυπωσιακό 3-0 το μοναδικό τίτλο που πήρε η ομάδα αυτή σε όλα τα αθλήματα την περσινή σεζόν.

Ωστόσο από την ομάδα αυτή δεν έμεινε κανένας παίκτης αφού όλοι αποχώρησαν με άσχημο τρόπο, με την διοίκηση του Εθνικού στην ετήσια φετινή γιορτή του συλλόγου να … ξεχνα να βραβεύσει τους 14 ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον προπονητή Γιώργο Δίγκα που έφεραν τίτλο στο σύλλογο.

Ο Εθνικός που εκέινη την περίοδο έδινε και μάχη για την παραμονή του χωρίς ωστόσο τελικά να τα καταφέρει αναδείχθηκε για έκτη φορά στην ιστορία του κυπελλούχος Έβρου αν και για περίπου μία ώρα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο. Ο Δορουγιδένης, άνοίξει το σκορ στο 9′ αλλά αποβληθηκε με απ’ ευθειας κόκκινη στο 30′, με τον MVP του αγωνα τον Καρακασίδη να κάνει στο 64′ το 2-0, με τον Γκαβανόζη να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Δυστυχώς φέτος οι δυο ομάδες άλλαξαν σχεδόν όλο τους το ρόστερ αφού αποχώρησαν όλοι τους οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και βρίσκονται κάτω από την μέση της βαθμολογίας στην Α’ ΕΠΣ Έβρου με νέα παιδιά κατά κύριο λόγο.