Ξαφνικό λουκέτο σε κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας λόγω COVID-19

Μετά από 5 χρόνια λειτουργίας, ο Sport24 Radio 103,3 σταματά να εκπέμπει από απόψε (27/3) τα μεσάνυχτα.

Οι παραγωγοί, τεχνικοί και άλλοι συντελεστές ενημερώθηκαν για το κλείσιμο του Sport24 Radio, ένα κλείσιμο που θα είναι άμεσο. Οι τίτλοι τέλους θα πέσουν μάλιστα απόψε (27/3) τα μεσάνυχτα.

Την είδηση μετέφερε στους ακροατές του σταθμού ο διευθυντής του σταθμού Παντελής Διαμαντόπουλος.

«Μηδενικό περιεχόμενο, ανύπαρκτο αθλητικό ενδιαφέρον. Ο σταθμός από απόψε κλείνει τα μεσάνυχτα και από αύριο θα παίζει μόνο μουσική», είπε on air ο Π. Διαμαντόπουλος.

Ο λόγος του λουκέτου είναι η οικονομική στενότητα, απόρροια και της πανδημίας. Ο σταθμός θα μεταδώσει κανονικά πρόγραμμα μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (27/3). Από τις 00:00 θα παίζει μόνο μουσική.

O Sport24 Radio είχε βγει στον αέρα στις 12 Ιανουαρίου 2015 ως εξέλιξη του Sentra FΜ του Ομίλου Μπόμπολα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική ανακοίνωση στους εργαζομένους ανέφερε ότι ο σταθμός θα κλείσει στα τέλη του μήνα. Ωστόσο το τέλος ήρθε νωρίτερα και οι λόγοι είναι φυσικά οικονομικοί.

Όταν βγήκε στον αέρα διαφημιζόταν ως «το Sports Radio 24 103,3 αποτελεί την επέκταση του μεγαλύτερου αθλητικού brand της Ελλάδας, του Sports 24. Με… ρόστερ για πρωταθλητισμό, το Sports 24 Radio έχει 24ωρο αθλητικό πρόγραμμα και αναμεταδόσεις απ’ όλα τα γήπεδα».

Ο σταθμός είχε ως επίσημο ανταποκριτή στην Θράκη τον Παναγιώτη Συρόπουλο, ο οποίος έκανε τις μεταδόσεις όλων των εντός έδρας αγώνων της Ξάνθης. Αποτελούσε την ραδιοφωνική έκφραση της ιστοσελίδας Sport24 και παρόλο που δεν εξέπεμπε στην Θράκη, είχε πολλούς ακροατές μέσω του διαδικτύου.