Super League: Σε διαδικασία ανανέωσης με τον Μανώλη Μπέρτο η ΑΕΛ

Σε ανακοίνωση της, η ΑΕΛ θέλησε να ενημερώσει την κατάσταση των συμβολαιών των ποδοσφαιριστών που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι (30/6/20), μεταξύ των οποίων και το συμβόλαιο του Ξανθιώτη μπακ, πρώην παίκτη του ΑΟΞ Μανώλη Μπέρτου.

Ειδικά σε σχέση με αυτό, τονίζεται ότι βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης με τον Θρακιώτη αμυντικό να έχει εκφράσει και αυτός επιθυμία παραμονής στην ομάδα της Λάρισας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Μπέρτος αποτελεί από τα αγαπημένα παιδιά του Αλέξη Κούγια.

Η ανακοίνωση της Θεσσαλικής ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Οι μόνοι ποδοσφαιριστές μας των οποίων τα συμβόλαια λήγουν την 30/6/2020 είναι οι Βαγγέλης Μόρας, Μανώλης Μπέρτος και Παναγιώτης Μπάλλας με τους οποίους είμαστε σε διαδικασία ανανέωσης, αφού άλλωστε και οι ίδιοι επιθυμούν να παραμείνουν.

Όσον αφορά τους Kristinsson, Torje και Markovic, o μεν πρώτος ανανέωσε πριν από ένα μήνα μέχρι την 30/6/2021, ο δε Τorje έχει συμβόλαιο έως την 30/6/2021 και το ίδιο συμβόλαιο έως την 30/6/2021 έχει και ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής Markovic, ο οποίος είναι μέχρι τότε δανεικός από τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση κατά την οποία διακοπεί ο δανεισμός του, τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει στην ΠΑΕ ΑΕΛ το ποσό των 200.000,00€.

Αυτονόητο είναι ότι 30/6/2020 τελειώνει ο δανεισμός των διεθνών ποδοσφαιριστών Warda, Kace και Μασούρα, οι δύο πρώτοι επιστρέφουν στον ΠΑΟΚ, ο δε Μασούρας στον Ολυμπιακό.

Παρακαλούμε τους κ.κ. δημοσιογράφους για τέτοια θέματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και προτού εκτεθούν, να επικοινωνούν με τους αρμόδιους συνεργάτες μας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ».