Α2 Γυναικών: Παρελθόν από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης η Τουρκάλα Μπαϊραμόγλου

Στην αποδέσμευση της Τουρκάλας ακραίας Νεφιζέ Μπαιραμόγλου, προχώρησε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης, εξαιτίας της αναβολής των πρωταθλημάτων με την ίδια να επιστρέφει στην Τουρκία.

Με την αναβολή των πρωταθλημάτων από την ΕΟΠΕ λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, η διοίκηση του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία με την Νεφιζέ Μπαιραμόγλου και να αποδεσμεύσει της παίκτρια έτσι ώστε και η ίδια να επιστρέψει στην Τουρκία και την οικογένεια της πριν κλείσουν τα σύνορα για τους πολίτες.

Η απόφαση αυτή φυσικά πάρθηκε καθώς με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Φοίνικας μπορεί να έχει μαθηματικές ελπίδες αλλά βάση προγράμματος το να πετύχει 4/4 φαντάζει δύσκολο σενάριο.

Παράλληλα, δεν μπορεί να μην αναφερθεί και το σενάριο να μην γίνουν οι αγωνιστικές και τελικώς ο Φοίνικας γλιτώσει τον δεδομένο υποβιβασμό. Πάντως η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ήδη προετοιμάζεται για την νέα σεζόν και ο σχεδιασμός ήδη είναι επί τάπητος, με βάση και τα δύο σενάρια, είτε του υποβιβασμού στο τοπικό της ΕΣΠΕΘΡ είτε της παραμονής στην Α2 Γυναικών εφόσον ακυρωθεί όλη η σεζόν.