Επαναδραστηριοποιείται ο Βρύζας στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με την Metrosport

Η αγωνιστική απραξία λόγω του COVID-19 δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να οργανωθούν για τη νέα χρονιά.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι και ο ΠΑΟΚ, οι ιθύνοντες του οποίου έχουν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη νέα χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε τηλεδιάσκεψη όλων των ανθρώπων της ΠΑΕ υπό τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος – όπως ενημερωθήκατε – προχώρησε σε μία σειρά από επισημάνσεις που αφορούν τον κορωνοϊό και όχι μόνο.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου εμφανίστηκε αισιόδοξος πως λόγω της διακοπής, θα υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ηρεμία κάποια θέματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στο οποίο από ότι προκύπτει από το ρεπορτάζ, αναμένονται σημαντικές αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη (Metrosport), ο νυν τεχνικός διευθυντής των Θεσσαλονικιών, Μάριο Μπράνκο θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και στη θέση πρόκειται να επαναδραστηριοποιηθεί ένας παλιός γνώριμος.

Αυτός είναι ο πρώην επιθετικός της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ και παράλληλα πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 Ζήσης Βρύζας, σε ένα γνώριμο για εκείνον πόστο και σε έναν οργανισμό που γνωρίζει πολύ καλά.

Μένει να φανεί αν το δημοσίευμα θα αποδειχθεί αληθυές, γιατί τα τελευταία τρία χρόνια πολλά και διάφορα έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον Ζήση Βρύζα αλλά δεν έχουν όλα αποδειχθεί.