Ο Ηρακλής Σαγήνης στο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μια ακόμη ομάδα του Νομού Έβρου μετά τον ΑΟ Μαΐστρου θα ανήκει πλέον στο δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού.

Μετά τον ΑΟ Μαΐστρου στο νότιο τμήμα του νομού, ο Ηρακλής Σαγήνης στο βόρειο τμήμα είναι αυτός που ήρθε σε συμφωνία με την «πράσινη» ΠΑΕ.

Ο υπεύθυνος συνεργάτης του Δικτύου και Υπεύθυνος της Σχολής Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης κ. Τίτος Κυριακίδης ανακοίνωσε τα εξής:

“Θέλω να ευχαριστήσω την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Σαγήνης για την ένταξη τους στις σχολές Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

Η Ακαδημία του Ηρακλή Σαγήνης είναι σύλλογος με ήθος και ύφος που είναι ίδιο με το ήθος και τα πιστεύω του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Πιστεύω ότι αυτό θα δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις και για τις δύο σχολές στον Έβρο να γίνουμε καλύτεροι και να προσφέρουμε τα καλύτερα στα παιδιά μας. Να ευχαριστήσω τον Dimos Savvopoulos υπεύθυνο Ακαδημίας. Πλέον στον Έβρο ανθίζει το τριφύλλι. Με δύο σχολές Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα. Καλή σας αρχή στην νέα από κοινού προσπάθεια μας. Εύχομαι τα καλύτερα.

Υπεύθυνος Δικτύου Σχολών ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΘΡΑΚΗΣ Κυριακίδης Τίτος“.

Από τη μεριά του ο υπεύθυνος Ακαδημίας του Ηρακλή Σαγήνης κ. Δήμος Σαββόπουλος είπε:

“Από την 1η μέρα λειτουργίας της Ακαδημίας του ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ μεγάλος στόχος και απώτερος σκοπός κάθε προσπάθειας μας ήταν (όσο κοινό κι αν ακούγεται στις μέρες μας) οι καλύτερες συνθήκες άθλησης, προπόνησης και εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε η Ακαδημία μας να λειτουργεί σε πρότυπα μεγάλων σχολών ποδοσφαίρου και να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα οι μικροί αθλητές μας από αυτούς των μεγάλων ομάδων γιατί οι ίδιοι αποτελούν το μέλλον του Συλλόγου μας.

Σε αυτή την προσπάθεια λοιπόν που κάνουμε ήμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Ακαδημία του ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ ήρθε σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και πλέον εντάσσεται στο δίκτυο σχολών της. Μια συνεργασία με ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Ελλάδας που λειτουργώντας υπό την σκέπη και την καθοδήγηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ελπίζουμε να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για τα παιδιά μας και να τους δώσει μια διαφορετική προοπτική από αυτήν που είχαν μέχρι τώρα. Η φιλοσοφία και το ήθος του συλλόγου(προπονητών, παικτών και Δοικητικού συμβουλίου) καθώς και των ανθρώπων(γονιών και λοιπών) που απαρτίζουν την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ θα παραμείνει αναλλοίωτη και θα είναι οδηγός μας σε κάθε μας προσπάθεια.

Ευχαριστώ θερμά τον Τίτο Κυριακίδη για την βοήθεια και την στήριξη του σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας που χρειάστηκε για να μπορέσουμε να μπούμε στο Δίκτυο των σχολών του Παναθηναϊκού.

Σε μια Ακαδημία τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία και τα ματς είναι αδιάφορα σε σύγκριση με την δουλειά που πρέπει να κάνει ένας προπονητής και ένα παιδί, εκεί είναι που μπορούν να βελτιωθούν όλες οι αδυναμίες.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΌΗΜΑ…

Δήμος Σαββόπουλος – Υπεύθυνος Ακαδημίας Ηρακλή Σαγήνης“