Δημοσιεύματα ότι η Ξάνθη ετοιμάζει καταγγελία κατά Λάρισας και Ολυμπιακού για πολυϊδιοκτησία

Μια νέα συνέντευξη της Ειρήνης Μαρούπα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φέρεται να αποτελεί την αφορμή για καταγγελία της Ξάνθης σε βάρος του Ολυμπιακού και της Λάρισας για πολυϊδιοκτησία.

Η Μαρούπα επανέλαβε όσα αναφέρει και στο σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ ότι θα πρεπει να ελεγχθεί ενδεχόμενη πολυϊδιοκτησία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Λάρισα, αλλά διευκρίνισε ότι αν και κατά την γνώμη της αυτό έπρεπε να ελεγχθεί αυτεπάγγελτα, της έχει ειπωθεί από τα υπόλοιπα μέλη της ΕΕΑ ότι πρέπει να υπάρξει καταγγελία.

Η ιστοσελίδα sfina της Θεσσαλονίκης μετά από αυτήν την νέα εξέλιξη, αναφέρει σε δημοσίευμά της το Σάββατο, το οποίο κάνει μάλιστα και πρώτο της θέμα, ότι «η “βόμβα” που έριξε η Ειρήνη Μαρούπα ότι “πρέπει να ελεγχθεί θέμα πολυιδιοκτησίας Ολυμπιακού-Λάρισας”, προκαλεί την άμεση αντίδραση της νομικής υπηρεσίας της Ξάνθης, η οποία ξεκινά έρευνα για καταγγελία, την οποία αναμένεται να καταθέσει πολύ σύντομα στην ΕΕΑ, ζητώντας να ερευνηθεί η περίπτωση πολυιδιοκτησίας, αφού ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, σύμφωνα με την κυρία Μαρούπα, είναι και νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο οποίος είναι μέτοχος κατά 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός!».

«Αναμένονται εξελίξεις και σίγουρα θα υποστηρίξει και ο ΠΑΟΚ, ως έχων έννομο συμφέρον, την καταγγελία της Ξάνθης κατά της Λάρισας και του Ολυμπιακού!», καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα. Πάντως το ThrakiSportS απευθυνόμενο σε παράγοντα της ΠΑΕ Ξάνθη, επέμεινε στην θέση «ουδέν σχόλιον» που είναι και η μόνιμη επωδός από τους ανθρώπους του ΑΟΞ όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και προσθέτει ότι «όλα τα βήματα θα γίνουν ένα προς ένα». «Step by step», που λέει και ο Πανόπουλος.