Προληπτικές απολυμάνσεις στα Κλειστά «Αμοιρίδης», «Μπαλτατζής» και «Χριστοδούλου»! Ανακοινώσεις απο Λεύκιππο και Ασπίδα

Ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης και του Λεύκιππου Ξάνθης για τις απολυμάνσεις σήμερα Πέμπτη 5 και αύριο Παρασκευή 6 Μαρτίου στα κλειστά γήπεδα της πόλης.

Αναμενόμενα, οι προπονήσεις των τμημάτων του Λεύκιππου για σήμερα 5/3 στο «Αμοιρίδης» και των τμημάτων της Ασπίδας για αύριο 6/3 στο κλειστό «Χριστοδούλου» θα ματαιωθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας:

«Στα πλαίσια των απολυμάνσεων που πραγματοποιούνται προληπτικά σε όλα τα αθλητικά κέντρα της χώρας μας, σας κάνουμε γνωστό πως την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο κλειστό γήπεδο “Φ.Αμοιρίδης” και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο κλειστό γήπεδο “Α.Μπαλτατζής” και στο κλειστό γήπεδο Ευμοίρου “Χρ.Χριστοδούλου”.
Ως εκ τούτου ενημερώνουμε τους γονείς και τους αθλητές μας πως οι προγραμματισμένες προπονήσεις, όλων των τμημάτων της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, στο κλειστό γήπεδο Ευμοίρου ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεύκιππου:

«Ο ταχυδρόμος και ο κορωνοϊός χτυπάνε… πάντα 2 φορές”: Δυστυχώς για σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου το “Φίλιππος Αμοιρίδης” θα παραμείνει κλειστό λόγω απολύμανσης για προληπτικούς λόγους. Αύριο Παρασκευή 6/3 θα λειτουργήσει κανονικά τόσο για τους προγραμματισμένους σχολικούς αγώνες όσο και για το πρόγραμμα προπονήσεων. Ενημερωτικά, σας αναφέρουμε ότι απολύμανση θα υλοποιηθεί σταδιακά για προληπτικούς λόγους σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια της πόλης.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.»