Γ’ Εθνική: Μπορούσε τη νίκη, έμεινε στην ισοπαλία ο Ορφέας με το Παραλίμνιο

Σε ένα παιχνίδι με πολύ ενδιαφέρον, «πρόωρο τελικό» για τον Ορφέα, η Ξανθιώτικη ομάδα ενώ μπορούσε να πάρει τη νίκη, έμεινε στην ισοπαλία 2-2 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μπήκε, όπως αναμενόταν, δυνατά στο παιχνίδι και απώλεσε νωρίς δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα ο Ζιγκολάρι και ο Μαυρόπουλος βγήκαν σε τετ α τετ με τον αντίπαλο κίπερ, αλλά δεν κατάφερε κανένας από τους δύο να τον νικήσει για να ανοίξει το σκορ.

Έτσι στο 14′ ο Απόλλωνας στη πρώτη του ουσιαστική ευκαιρία κατάφερε να προηγηθεί με σκόρερ τον Καρυοφυλλάκη. Η ομάδα του Ορφέα, όμως απάντησε σχετικά άμεσα.

Συγκεκριμένα στο 21′ ο Τορομανίδης εκτέλεσε ένα φάουλ από αρκετά μακριά, η μπάλα πέρασε από όλους, αιφνιδίασε ενδεχομένως και τον τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Άμεση ήταν και η ανταπάντηση του Απόλλωνα, με τον Ν’Λουντούλου να σκοράρει αυτή τη φορά στο 41′ και να διαμορφώνει το 1-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 49′ ο Κουκουρίγκος έκανε ένα καλό διαγώνιο σουτ από αριστερά, αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει για λίγο άουτ. Στο 74′ οι Ξανθιώτες κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα όταν ο Κουκουρίγκος εκμεταλλεύθηκε μια σέντρα και έπιασε μια κεφαλιά, με τη μπάλα να κοντράρει και στα σώματα των αμυντικών και να καταλήγει στα δίχτυα του Γκαϊδατζάκη.

Ο Ορφέας στη συνέχεια πίεσε ψηλότερα για την ολική ανατροπή, είχε τον έλεγχο και θα μπορούσε να την έχει κάνει στο 90′, όταν ο Τσέκος πάτησε περιοχή από αριστερά, έσπασε διαγώνια τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Ιμέρ έκανε τη προβολή προ κενής εστίας, αλλά για πολύ λίγο δε κατάφερε να τη βρει και να σκοράρει.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημέστης): Ρούφος, Ζιγκολάρι, Τορομανιδης, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης (87′ Χιντ Ιμέρ), Σουκρήογλου (62′ Μελισσόπουλος), Κουκουρίγκος, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού (72′ Τσέκος), Λ. Παπαδόπουλος (46′ Κατρανίτσας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Γκαϊδατζάκης, Παπαδόπουλος, Τάκας, Κουζαβασίλης, Παναγιωτόπουλος, Νικολαίδης (86′ Κούτλας), Καρυοφύλλης (68′ Τζαμπέγια), Γιαννόπουλος, Γαϊδαρτζής, Ν’ Λουντούλου, Λαδόπουλος (61′ Λιάρας)