Μέχρι την Παρασκευή τα υπομνήματα για την πολυϊδιοκτησία! Ισως και πριν την Καθαρά Δευτέρα η απόφαση…

Μετά από περισσότερες από 4 ώρες διαδικασία, ολοκληρώθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League η εκδίκαση της υπόθεσης για την πολυϊδιοκτησία Ξάνθης – ΠΑΟΚ.

Η πρωτοδίκης Μαρία Τσαγκιά έδωσε προθεσμία σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να καταθέσουν και μάλιστα ηλεκτρονικώς τα υπομνήματά τους μέχρι και τις 2.00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Αυτό σημαίνει ότι απόφαση δεν μπορεί να εκδοθεί νωρίτερα.

Επειδή όμως και αυτά θα είναι πολυσέλιδα, η αρχική εκτίμηση ήταν ότι το πιθανότερο είναι η απόφαση να πάει για την άλλη εβδομάδα, μετά την Καθαρά Δευτέρα δηλαδή. Ωστόσο στη συνέχεια υπήρξε διαρροή ότι θα γίνει προσπάθεια η απόφαση να βγει πριν την Καθαρα Δευτέρα και για αυτό ζήτησε η δικαστής ηλεκτρονικά τα υπομνήματα, ώστε αφού μελετήσει να μην χρειάζεται συγγραφή από το μηδέν.

Οπως και στην περίπτωση που εκδικάστηκε την Παρασκευή από τον Χρ. Μάρκου, η δικαστής διευκρίνισε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα μπει στην ουσία της υπόθεσης και αν θα κάνει δεκτές τις πρόσθετες παρεμβάσεις. Ωστόσο διεξήγαγε κανονικά την διαδικασία και θα αποφασίσει όταν έχει μπροστά τις και τα υπομνήματα.

Οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη υποστήριξαν ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ τους πέραν των τυπικών σχέσεων με όλες τις ομάδες. Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού επιδίωξαν να πείσουν το δικαστήριο για το αντίθετο, όπως και ο Αλέξης Κούγιας για λογαριασμό της προσθέτως παρεμβαίνουσας ΑΕΛ. Ο Πανιώνιος δεν εκπροσωπήθηκε σε αυτήν την διαδικασία.

Περισσότερα σε λίγο.