ΕΠΣ Θράκης: Με MVP τον Ερκάν νίκησε το Θρυλόριο και παραμένει κορυφή πριν το ντέρμπι η αήττητη Γρατινή

Μια ακόμη νίκη πήρε σε ένα ακόμα αγώνας της η πρωτοπόρος και άηττητη Δόξα Γρατινής στο γήπεδο Καλχα επί της μαχητικής Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου με 0-2 και με καλή ψυχολογία πάει στο ντέρμπι κορυφής στο Ν. Σιδηροχώρι.

Οι γηπεδούχοι άντεξαν ένα ημιχρονο χαρη στον πολύ καλό τερματοφύλακά τους Χρόνη που το χειμώνα μετακόμισε από τον Σώστη και κρατούσε μόνος του με εξαιρετικες αποκρούσεις την Γρατινή στο α’ ημίχρονο. Στο 3′ και στο 6′ ο Ερκαν είχε δύο καλές ευκαιρίες, όπως στο 9′ ο Αντωνιάδης με τον Χρόνη να κρατά το μηδέν, ενω και 35′ Σιδηρόπουλος δεν νίκησε τον Αθηναίο κήπερ.

Στην επανάληψη ανέλαβε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Άμετ Ερκαν που με δύο προσωπικα του τέρματα έδωσε την λύση στους πρωτοπόρος. Νωρίτερα στο 48′ ο Χρ. Στοινοβιτς έφτασε κοντά στο 0-1 με τους γηπεδούχους στο 55′ να απειλούν με μοναδική φορά με τον Καμενιδη. Ο Ερκαν στο 71′ με κεφάλια έκανε το 0-1 και στο 73′ με το 17ο του φετινό τέρμα από πεναλτι που κέρδισε μετά την ανατροπή του ο Λ. Στοινοβιτς έγινε το τελικό 0-2.

Πλέον η Γρατινή που νίκησε 2-1 το Σιδηροχώρι στον πρωτο γύρο, με τον άερα της αήττητης παέι για το εκτός έδρας αγώνα στο φινάλε της κανονικής περιόδου στην Α’ ΕΠΣ Θράκης όπου τέσσερις ομαδες διεκδικούν το πρωτάθλημα. Το Θρυλόριο από την άλλη θα παλέψει για την παραμονή στα πλέι άουτ δίνοντας ένα σημαντικό αγώνα με το Κόσμιο που έχει παρόμοιους στόχους.

Διαιτητές ήταν οι Καραγιάννης, Δημητριάδης και Καρακασιδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ: Χρονης (86′ Μιχαηλιδης), Ξενοδοχιδης, Ζησης, Καμενιδης, Ιγνατιαδης, Αλεξίου, Παγκοζιδης, Παναγιωτιδης, Κ. Παπαδοπουλος, Ντάγκας  (85′ Φυλαριδης), Ζωχιός 

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ: Μπουτσακτσή, Κραβαριτης, Χρ. Στοίνοβιτς, Σιδηρόπουλος (58′ Τροκανας), Μέριτς, Παπαχρόνης, Λ. Στοινοβιτς, Κρεμμυδας (73′ Μυλωνάς), Ερκαν (80′ Χατζημιχαηλ), Αντωνιάδης (83′ Κακανουδης), Γιαννακιτσιδης