Οι «βολές» της διευθύντριας του Ολυμπιακού κατά Πιαλόγλου, Πανόπουλου και Συγγελίδη στο κανάλι του Μαρινάκη

Η συγγραφή του σκεπτικού της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αποτέλεσε αφορμή για να παραστεί στο κεντρικό δελτίο του «ONE», ιδιοκτησίας Μαρινακη, η γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Λίνα Σουλούκου.

Η Σουλούκου ήταν επικεφαλής της νομικής ομάδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έκανε την επίσημη καταγγελία κατά ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην ΕΕΑ και στη συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε από την δική της σκοπιά σε όλες τις πτυχές της υπόθεσης.

Η ίδια υποστήριξε σε αντίθεση με τη γραμμή των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης αλλά και την κυβέρνηση, ότι η απόφαση της ΕΕΑ δεν είναι γνωμοδότηση αλλά είναι δεσμευτική. Πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια απόφαση, ένα πόρισμα, που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, καθότι η ΕΕΑ είναι η αρμόδια αρχή του κράτους για υποθέσεις πολυϊδιοκτησίας, ενώ αναφέρθηκε και στα βήματα που θα γίνουν από εδώ και πέρα, έως την οριστικοποίηση των ποινών.

Σε σχέση με την Ξάνθη υποστήριξε ότι το πρόσωπο κλειδί ήταν ο Αρης Πιαλογλου που εμφανιζεται πρόεδρος και διευθυνων σύμβουλος στην ΠΑΕ Ξάνθη αλλά και μέλος του ΔΣ της Vialand. Τονίζει ακόμα ότι από το 1995 ούτε ο Πανόπουλος ούτε ο Συγγελίδης ήταν μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη αν και βασικοί μετοχοί της, αλλά παρόλα αυτά είναι μέτοχοι στο ΔΣ της Vialand που έχει εξαγοραστεί από τον Ιωάννη Καλπαζίδη.

Η Σουλούκου υποστήριξε πως το νομικό πλαίσιο είναι ξεκάθαρο και οι προβλεπόμενες ποινές, βάσει του αθλητικού νόμου, αφορούν αποβολή από το πρωτάθλημα και υποβιβασμό ακόμα και στη Γ’ Εθνική για τις δύο ΠΑΕ. Ακόμα, αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα του ομολογιακού δανείου της DIMERA από την RFA, που καθιστά τον Καλπαζίδη, δυνάμει μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το κανάλι One του Βαγγέλη Μαρινάκη της προσέφερε πάνω από 16 λεπτά από τον τηλεοπτικό χρόνο του στην γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός Λίνα Σουλούκου, στην οποία θέτει ερωτήσεις ο δημοσιογράφος του καναλιού Γιώργο Χελάκη. Το ThrakiSportS στο πλαίσιο της δεοντολογίας που επιτάσσει την προβολή όλων των απόψεων, παρουσιάζει το βίντεο που ήδη προβάλλεται από τα μέσα ενημέρωσης ιδιοκτησίας ή επιρροής Μαρινάκη…