Επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας το ThrakiSportS ο Έβρος Σουφλίου και μετά δήλωσε ότι… το διαψεύδει

Ανακοίνωση εξέδωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Εβρος Σουφλίου, προφανώς υπό το βάρος της αποκάλυψης του ThrakiSportS για το διαζύγιο της ομάδας με τον προπονητή της Δημήτρη Πουλιλιό.

Με αυτό ουσιαστικά επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThrakiSportS αλλά στο τέλος κατέληγε ότι… το άρθρο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Έβρο Σουφλίου και ανέβηκε στην σελίδα της ομάδας στο facebook στις 11.36 το βραδυ της Δευτέρας, περίπου μια ώρα μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThrakiSportS, έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. «Έβρος» Σουφλίου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Δημήτριο Πουλιλιό, ο οποίος λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν δύναται να συνεχίσει να προσφέρει στο Σύλλογο.
Ο Α.Σ. «Έβρος» Σουφλίου ευχαριστεί το Δημήτρη Πουλιλιό για την προσφορά του στο Σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα.
Τα καθήκοντα του προπονητή αναλαμβάνει προσωρινά ο μέχρι σήμερα βοηθός προπονητή Γιάννης Ράλλης.

Υ.Γ Το άρθρο από το Θράκη σπορ
δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και αν θέλουν πληροφορίες άλλη φορά να ρωτάνε εμας…
».

Τι έγραφε το άρθρο του ThrakiSportS που «δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα»;

Πρώτον, ότι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Εβρου Σουφλίου ο Πουλιλιός, γεγονος που επιβεβαίωσε διοίκηση της ομάδας.

Δεύτερον, ότι η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, γεγονός που επίσης επιβεβαιώνεται από την ανακοίνωση της ομάδας, καθώς αναφέρεται ότι τα καθήκοντα του προπονητή αναλαμβάνει «προσωρινά» ο μέχρι σήμερα βοηθός προπονητή Γιάννης Ράλλης.

Τρίτον, ότι το διαζύγιο επήλθε μετά την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, κάτι που προφανώς αποτελεί γεγονος αφού ανακοινώθηκε τώρα και όχι νωρίτερα.

Πέρα από αυτές τις πληροφορίες που μετέφερε το δημοσίευμα, υπήρχαν και αναφορές στην βαθμολογική θέση της ομάδας, δηλαδή σε γεγονότα που επίσης δεν αμφισβητούνται (στην 9η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς έπειτα από 13 αγωνιστικές, 22 πόντους μακριά από την κορυφή και μόλις 5 από την ζώνη του υποβιβασμού).

Θα είχε αξία να εξηγήσει η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου σε ποιο ακριβώς σημείο δεν ανταποκρίθηκε τελικά στην πραγματικότητα το δημοσίευμα, που η ίδια επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας, χωρίς να υπάρχει τελικά ούτε ένα σημείο του που να διαψεύδεται.

Εκτός αν η διοίκηση του Σουφλίου διαφωνεί με την εκτίμηση ότι η χρονιά είναι χαμένη και πιστεύει ότι προλαβαίνει να διεκδικήσει τον τίτλο ή εκτός και αν στόχος του ιστορικού Έβρου Σουφλίου με τα πολλά χιλιόμετρα στη Γ’ Εθνική είναι το να διεκδικεί την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία του τοπικού…