«Χάλασαν» στο παρά πέντε τα μεταγραφικά μπάμ με Ερκάν και Κοτόπουλο σε Κομοτηνή και Ξάνθη!

Δυο πολύ σημαντικά συμβάντα είχαμε την περασμένη βδομάδα με το φινάλε των μεταγραφών σε ΕΠΣ Θράκης και Ξάνθης με τους πρώτους σκόρερ Αμέτ Ερκάν και Πάρη Κοτόπουλο να βρίσκονται κοντά στην αποχώρηση από τις ομάδες τους.

Στην Ροδόπη ο Αμέτ Ερκάν που με το πλασέ του από κοντά έδωσε την νίκη με 1-0 στην Γρατινή κόντρα στην Ελπίδα Σαπών στέλνοντας την ομάδα του για πρώτη φορά στην κορυφή σημειώνοντας και το 12ο φετινό του τέρμα, βρέθηκε κοντά στην λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς ώστε να συνεχίσει στην ομάδα που ασχολείται διοικητικά και προπονητικά στους φιλόδοξους Νέους Ρομά που διεκδικούν την άνοδο. Ωστόσο μετά από σκέψη ανάμεσα στις δυο πλευρές παρέμεινε στην Δόξα Γρατινής, σκόραρε και πάει ολοταχώς για 5η φορά για πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

Το μεγάλο μπαμ πήγε να κάνει και ο Πανθρακικός με την απόκτηση του κανονιέρη της Α’ Ξάνθης με 23 τέρματα Πάρη Κοτόπουλου της Θαλασσιάς, αλλά τελικά οι παράγοντες της πρωτοπόρου ομάδας της Αναγέννησης τον έπεισαν ώστε να παραμείνει και να πετύχει το τρεμπλ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ως πρώτος σκόρερ.

Ο Κοτόπουλος φέτος έχει 36 τέρματα συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τον 25χρονο επιχειρηματία και παραλίγο Περιφερειακό Σύμβουλο Ξάνθης, να δίνει ραντεβού με τον φίλο του Νίκο Μπαχαρίδη πιθανώς για την νέα σεζόν στην δεύτερη μεγάλη ομάδα της Θράκης μετά τον ΑΟΞ, τον Πανθρακικό.