Τέλος από τον Έβρο Σουφλίου ο Πουλιλιός μετά την ήττα (και) από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Δημήτρης Πουλιλιός.

Η ομάδα του Έβρου Σουφλίου γνώρισε το Σάββατο μια ακόμα οδυνηρή ήττα την φετινή σεζόν, αυτήν την φορά από τον ιδιαίτερα αδύναμο φέτος (σε σχέση με το μέγεθος του ονόματός του) Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Αδύναμο ωστόσο εμφανίστηκε στο σύνολο της σεζόν και το Σουφλί, το οποίο επί χρόνια πρωταγωνιστούσε στη Γ’ Εθνική και εξ ορισμού θα έπρεπε να αποτελεί φαβορί για τον τίτλο, αλλά βρέθηκε να παλεύει για την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία του τοπικού της ΕΠΣ Έβρου.

Μετά από 13 αγωνιστικές ο Έβρος Σουφλίου έχει συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς και φιγουράρει στην 9η θέση της κατάταξης, 22 βαθμούς πίσω από την κορυφή που θα έπρεπε να αποτελεί στόχο της ομάδας και μόλις πέντε πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η χρονια για τον Έβρο Σουφλίου δείχνει ήδη χαμένη, ωστόσο η διοίκηση καλείται να βρει τον διάδοχο του Πουλιλιού για να μπορέσουν να μπουν οι βάσεις ώστε από τη νέα σεζόν να αποκτήσει η ομάδα και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον οποίο είχε συνηθίσει τον κόσμο της τα προηγούμενα χρόνια.