Video: Το πέρασμα του Πωλ Ευμορφίδη της Cocomat από την Ορεστιάδα στον δρόμο για το… Νεπάλ

Ολοκλήρωσε το πέρασμά του από τον Έβρο και ήδη έχει περάσει στην Τουρκία ο Πωλ Ευμορφίδης, μορφή του σύγχρονου Έλληνα επιχειρηματία, με άποψη για την άθληση, την υγιεινή ζωή, την τόλμη και το διαφορετικό.

Ο Πωλ Ευμορφίδης μίλησε στη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας για το ταξίδι του και τη διαδρομή, αλλά και για τα νέα του σχέδια. Με επίκεντρο την ενημέρωση των πολιτών γύρω από την κλιματική κρίση και το περιβάλλον, WWF Ελλάς και Πωλ Ευμορφίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε καλούν να στηρίξεις την προσπάθεια αυτή.

Ο Πωλ Ευμορφίδης, ιδρυτής της εταιρείας Coco-Mat που έχει έδρα την Ξάνθη και γνωστός για την περιβαλλοντική του ευαισθησία, ξεκίνησε το μεγαλύτερο σε διάρκεια, αλλά και σημασία ταξίδι της ζωής του, με «συνοδοιπόρο» το WWF Ελλάς και με κεντρικό σύνθημα “Move for Nature: Challenge yourself- Save your planet”.

Έχοντας ως στόχο την αφύπνιση των πολιτών γύρω από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, αλλά και τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την ενίσχυση του έργου του WWF Ελλάς, ο Πωλ Ευμορφίδης θα διανύσει με ένα ξύλινο ποδήλατο μια απόσταση 7.500 χιλιομέτρων, ξεκινώντας στις 8 Ιανουαρίου 2020 από την Αθήνα. Μέσα σε 3 μήνες, θα διασχίσει συνολικά 8 διαφορετικές χώρες, με τελικό προορισμό το Νεπάλ, απ’ όπου και θα ξεκινήσει για να ανέβει την υψηλότερη κορυφή του κόσμου, το Έβερεστ, σε υψόμετρο 8.848 μέτρων.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε από την συνέντευξη που παραχώρησε ο Πωλ Ευμορφίδης στον Γιάννη Τομαδάκη για την Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας…