Περίεργο δημοσίευμα στο Sportime για «καθυστέρηση πληρωμών για πρώτη φορά στην Ξάνθη»

Μέσα σε όλα τα άλλα, ήρθε το πρωί ένα περίεργο δημοσίευμα στην παρασκηνιακή στήλη της εφημερίδας Sportime που προαναγγέλλει εμμέσως κύμα φυγής από την Ξάνθη και ανακοινώνει… καθυστέρηση πληρωμών.

Βεβαια, τονίζεται ότι πρόκειται για «σχετική καθυστέρηση» που συμβαίνει για πρώτη φορά επί εποχής Πανόπουλου. Προτίθεται ότι οι «λεγεωνάριοι» ήδη ψάχνονται για την επόμενη μέρα.

Το δημοσίευμα έρχεται πράγματι σε μια δύσκολη στιγμή για την Ξάνθη υπάρχει σε μια θεωρητικά ουδέτερη εφημερίδα, υπογράφεται από τον διευθυντή της Γεράσιμο Μανωλίδη αλλά από ένα πρώτο ρεπορτάζ, δεν δείχνει να επιβεβαιώνεται.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, στον αγώνα της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό θα είναι παρών ο Χρήστος Πανόπουλος και αναμένεται να προβεί σε δηλωσεις λύνοντας πολλές απορίες.

Το κείμενο του Sportime έχει ως εξής:

«Η κατάσταση στην Ξάνθη είναι κάτι παραπάνω από οριακή μια και οι… λεγεωνάριοι έχουν ήδη ξεκινήσει να «ψάχνονται» για την επόμενη μέρα.

Στην ακριτική ομάδα είναι η πρώτη φορά επί εποχής Πανόπουλου που υπάρχει μία σχετική καθυστέρηση πληρωμών. Ο νοών νοείτω…».