Ένας χρόνος χωρίς τον Λεωνίδα μας! Την Κυριακή το ετήσιο μνημόσυνο

Ηταν πρωί Κυριακής, ένα χρόνο πριν, όταν τα τηλέφωνα χτυπούσαν ασταμάτητα σε όλα τα μέλη της οικογένειας του ThrakiSportS για την χειρότερη είδηση που κληθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια της ιντερνετικής παρουσίας μας να καταγράψουμε. Την απώλεια ενός μέλους της δικής μας ομάδας, της δικής μας οικογένειας.

Ο Λεωνίδας Κάλφας αφού κλήθηκε επί δύο χρόνια να παλέψει γενναία με την «κακιά αρρώστια», είχε υποκύψει στην τελευταία μάχη ενός διαρκούς πολέμου εκείνο το ξημέρωμα της 20ης Ιανουαρίου του 2019. Πρόλαβε να «γιορτάσει» δυο μέρες πριν τα 32α γενέθλιά του. Και μετά ταξίδεψε ήρεμα εκεί ψηλά, να καταγράφει στους ουρανούς τα αθλητικά του παραδείσου.

Πέρασε ένας χρόνος από εκείνη την στιγμή. Για άλλους ίσως πέρασε γρήγορα αυτός ο χρόνος. Για την οικογένεια φαίνεται αιώνας. Είναι δύσκολο για την οικογένεια, για την όποια οικογένεια, να συμβιβαστεί με μια τέτοια απώλεια ενός 32χρονου παιδιού. Και τι παιδιού. Της καλύτερης ψυχής. Και όμως, ήρθε η ώρα αυτήν την Κυριακή για το ετήσιο μνημόσυνο.

Θα τελεστεί την Κυριακή το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων της Αλεξανδρούπολης, αμέσως μετά την καθιερωμένη κυριακάτικη θεία λειτουργία και θα ακολουθήσει καφές στη Νέα Ρέμβη. «Ετήσιο μνημόσυνο για τον Λεωνίδα». Το λες και ακόμα δεν μπορείς να το πιστέψεις. Και ας πέρασε ένας χρόνος Λεωνίδα μας.

Φρόντιζέ μας από εκεί ψηλά που είσαι…