Απίστευτο και όμως αληθινό! Πωλείται… χιόνι στην Ξάνθη – αλλά 5 χρόνια πριν (+video)

Η αυτοσχέδια ταμπέλα σε καρότσα αγροτικού γράφει: «Πωλείται… χιόνι 0,50 λεπτά η μπάλα». Η εικόνα είναι από την Ξάνθη και έγινε πρώτο θέμα συζήτησης.

Οι επιχειρηματικές ιδέες είναι ένα προσόν των Ελλήνων. Το έχουν αποδείξει όσοι κατάφεραν και πλούτισαν στο εξωτερικό. Βέβαια κάποιοι το παρακάνουν και απλά καταφέρνουν να γίνουν Viral ή καλύτερα θέμα συζήτησης.

Η εικόνα του αγροτικού Ι.Χ. το οποίο στάθμευσε επί της οδού Μ. Καραολή στην Ξάνθη έχοντας γεμάτη καρότσα με χιόνι έγινε αιτία για σχόλια. Όχι γιατί ήταν παρκαρισμένο παράνομα ή γιατί εμπόδιζε αλλά γιατί πάνω του είχε ένα ταμπελάκι και ανέγραφε πως το χιόνι είναι προς πώληση έναντι 0.50 λεπτών ανά μπάλα.

Δεν μάθαμε αν την τιμή στο χιόνι την έβαλε ο ιδιοκτήτης του ημιφορτηγού ή κάποιος περαστικός με χιούμορ. Πάντως για κάποιους οι χιονοπτώσεις είναι η μόνη λύση για να δουν μία «άσπρη μέρα» και φυσικά κάποιος αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί .

Πηγή: https://www.newsauto.gr

Σημείωση ThrakiSportS: Το άρθρο είναι τωρινό και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αλλά όποιος κάνει τον κόπο να δει το βίντεο, διαπιστώνει ότι έχει ανεβει στο youtube 5 χρόνια πριν. Ηταν 2015 και φτάσαμε 2020. Αλλά κάθε φορά γίνεται viral…