Νέα επίθεση Κούγια σε Ξάνθη και Πανόπουλο με αναφορά μέχρι και στην… πυρκαγιά στα Πηγάδια

Σε νέα επίθεση στην Ξάνθη και τον Χρήστο Πανόπουλο προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, αυτή τη φορά από τον ραδιοφωνικό αέρα του Σπορ FM.

Φιλοξενήθηκε από τον Κυριάκο Θωμαΐδη στην εκπομπή του, μίλησ κυρίως για το θέμα της βίας και τον θάνατο του βούλγαρου οπαδού στη Θεσσαλονίκη αλλά από μόνος του πήγε κάποια στιγμή το θέμα και στην Ξάνθη.

Η απομαγνητοφώνηση του διαλόγου έχει ως εξής:

Κούγιας: Ήταν 150 άνθρωποι στην Ξάνθη. Τόσα εισιτήρια κόβει η Ξάνθη. Το τι χυδαιότητα δέχτηκα αυτήν την Κυριακή δεν μπορείτε να την φανταστείτε. Και αυτό ήταν οργανωμένο από την ίδια την διοίκηση της Ξάνθης

Θωμαΐδης: Ναι αλλά απαντήσατε και εσείς το ίδιο…

Κούγιας: Εγώ δεν αντέδρασα με χυδαιότητα…

Θωμαΐδης: Εμ, πως;

Κούγιας: Ακούστε κάτι. Οταν θίξουν τον ανδρισμό σου, είπα ότι άνθρωποι που για να σε πλήξουν και για να σου κλείσου το στόμα, προσπαθουν να σε εξοντώσουν ηθικά, προέρχονται από έναν συγκεκριμένο ξεδιάντροπο κοινωνικό κύκλο. Εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα αφήσεθ αναπάντητο όταν κάποιος σαν τον Πανοπουλο που για χρονια ολόκληρα κορόϊδεψε την ελληνικη ποδοσφαιρικη κοινωνια οτι δηθεν έβαζε χρηματα ενώ τα χρήματα τα έβαζε η Skoda, έφτιαξε ένα προπονητικό κέντρο με τα λεφτά του ελληνικού λαου που καηκε την πρωτη μερα και πηρε τεράστια αποζημιωση, και στη συνέχεια απαγόρευσε ουσιαστικά στους οπαδούς της Ξάνθης γιατί ελάχιστοι από την Ξάνθη πηγαίνουνε στο γήπεδο, και ουσιαστικά έφτασε με παπαγαλάκια και με καταχωρίσεις ολοσέλιδες να εμφανίζεται ως ένας έντιμος άνθρωπος, αυτό που έζησα εγώ στην Ξάνθη πρέπει να το έχει κάνει διεστραμένος νους μόνο. Για αυτό και εγώ απήντησα με αυτήν την σκληρότητα, γιατί και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αν τον πειράξεις, ανήκει στο κουτί της Πανδώρας. Εγώ δεν πειράζω κανέναν αλλά δεν θέλω να με θίξεις. Δεν θέλω να με αδικήσεις. Αμα με πειράξεις τότε πρεπει και εσύ να το αντιμετωπίσεις αυτό. Δυτυχώς η κονωνία είναι σκληρή.