Έγγραφα για τις μεταγραφές Μελιόπουλου και Ζίβκοβιτς από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ δημοσιεύουν τα ΜΜΕ του Μαρινάκη

Στην τελική ευθεία για την συζήτηση της υπόθεσης για το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης ενώπιον της ΕΕΑ την ερχόμενη Παρασκευή, η επικοινωνιακή επίθεση από μέσα ιδιοκτησίας ή επιρροής του Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζεται αυτή τη φορά με έγγραφα για τις μεταγραφές Ζίβκοβιτς και Μελιόπουλου από την Ξάνθη στον ΠΑΟΚ.

Όπως είναι γνωστό, ο Σέρβος γκολκίπερ μεταπήδησε από την Ξάνθη στον Δικέφαλο του Βορρά το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο είχε υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς ήδη από τις 6 Φεβρουαρίου 2019, όπως είχε δικαίωμα να κάνει ο ΠΑΟΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη στις 30/06/2019. Μάλιστα η ιστοσελίδα to10.gr δημοσιεύει έγγραφο με το οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δια του Μάκη Γκαγκάτση, είχε ενημερώσει την ΠΑΕ Ξάνθη για την έναρξη συζητήσεων και την υπογραφή συμβολαίου με τον Ζίβκοβιτς από τις 5 Φεβρουαρίου του 2019. Και στις 06/02/2019 υπογράφηκε το μεταξύ τους συμβόλαιο, με ημερομηνία έναρξης 01/07/2019 και λήξης 30/06/2022.

Η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι παρότι η Ξάνθη γνώριζε για τη μεταγραφή του Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ, στις 31 Μαρτίου 2019 στην αναμέτρηση Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-2 τον χρησιμοποίησε κανονικά στο αρχικό σχήμα της. Στο ίδιο παιχνιδι χρησιμοποιήθηκε ως βασικος και ο Δημήτρης Μελιόπουλος, αν και από τις 2 Ιανουαρίου 2019 είχε πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός από τον Δικέφαλο του Βορρά στην ομάδα της Θρακης και αυτό παρά την πάγια τακτική να μην αγωνίζονται δανεικοί ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εναντίον του ΠΑΟΚ, όπως συνέβη φέτος στις αναμετρήσεις με Βόλο και ΑΕΛ, αλλά και τα περασμένα χρόνια με Ατρόμητο. Υπενθυμίζεται ότι είναι επίσης το ίδιο παιχνίδι που η ΠΑΕ Ξάνθη είχε προσφέρει σχεδόν ολόκληρο το γήπεδο στους οπαδούς του Δικεφάλου, σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάνοντας «έξωση» από τις θέσεις τους ακόμα και κατόχους διαρκείας της ΠΑΕ Ξάνθη.

Μέσα από αυτό το νεότερο δημοσίευμα και τις αποκαλύψεις των ακόλουθων εγγράφων, μέσα της επιρροης Μαρινάκη υποστηρίζουν ότι με τον τρόπο αυτόν αποδεικνύεται ότι υπάρχουν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Απάντηση από τις πλευρές του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και των συγκεκριμένων παικτών δεν υπήρξαν αμέσως μετά τα δημοσιεύματα – αλλά υπάρχουν οι γενικές προηγούμενες ανακοινώσεις από ΠΑΟΚ και Ξάνθη ότι θα απαντήσουν με μηνύσεις σε συκοφαντίες.

Παρακάτω τα έγγραφα για τη μεταγραφή του Ζίβκοβιτς που ήρθαν στο φως της δημοσιοτητας από την ιστοσελίδα to10, συμφερόντων του ιδιοκτητη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη: