«Θρίλερ» στην ΕΡΤ με την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης Ξάνθη-Λάρισα

Η αναμέτρηση της Ξάνθης με την Λάρισα είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής, τα τηλεοπτικά δικαιώματά της τα έχει η ΕΡΤ ωστόσο παρασκηνιακά υπήρξε ένα μικρό θρίλερ ως προς το κανάλι που θα την προβάλει.

Παραδοσιακά όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super League μεταδίδονται από την ERT Sports, ενίοτε και από την ΕΡΤ1. Ωστόσο την ώρα που θα διεξάγεται στα Πηγάδια το παραδοσιακό επαρχιακό ντέρμπι, είναι προγραμματισμένο και το παραδοσιακό μπασκετικό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο μπάσκετ, τα δικαιώματα για το οποίο έχει επίσης η ΕΡΤ.

Δεδομένης της εμπορικότητας των συγκεκριμένων ομάδων αλλά και της κρισιμότητας του συγκεκριμένου αγώνα, αφού έχουμε καταντήσει οι άλλοτε διεκδικητές του τίτλου να βρίσκονται στις δυο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να δίνουν μάχη για την παραμονή τους στην Basket League, υπήρξαν σκέψεις να προταχθεί το μπάσκετ ως πιο σημαντικό παιχνίδι.

Τελικά αποφασίστηκε ωστόσο το Ξάνθη – ΑΕΛ να παραμείνει στην ΕΡΤ Sports, από την οποία μεταδόθηκαν και όλα τα προηγούμενα ματς. Το μεγάλο μπασκετικό ντέρμπι ΠΑΟΚ – Αρη θα καλυφθεί τελικά από την ΕΡΤ3 που διεκδίκησε φανατικά αυτήν την μετάδοση.