ΕΠΣ Έβρου: Μεγάλο διπλό της Θράκης Φερών μέσα στο Σουφλί

Το απόγευμα του Σαββάτου στο παιχνίδι ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου και τη Θράκη Φερών νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η φιλοξενούμενη με 2-1 και παραμένει στην δεύτερη θέση και στο -6 από την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Από πολύ νωρίς και μόλις στο 6ο λεπτό μετά από ένα ξαφνικό σουτ του Τσιπλάκη η Θράκη βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-1. Στη συνέχεια και το 22′ ο Γκαμήλης κέρδισε το φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή από την προβολή με το πόδι του Δομακίνη. Την εκτέλεση του φάουλ στο επόμενο λεπτό 23ο ανέλαβε ο Μουστακάς όπου με απ’ ευθείας εκτέλεση άφησε άγαλμα τον Γκαϊδαρτζάκη κάνοντας το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια είχαν άλλες δυο φάσεις για γκολ με τον Παγωνίδη στο 33′ και τον Γκάκιο στο 35′ αλλά τα σουτ που εξαπέλυσαν δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Καραμπάτσα. Το Σουφλί απείλησε πάλι με το σουτ του Γκαμήλη στο 39′ αλλά έφυγε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μουστάκα στο 41′. Κάπως έτσι έληξε το ημίχρονο με τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ στο 1-1.

Στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και το 47′ είχαμε την σέντρα του Μπόρα με τον Τσιπλάκη να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Κόρνερ του Μουστακά στο 51′ στα πόδια του Λαζίδη όπου μετά απο διπλή προσπάθεια η μπάλα κατέληξε στο Γ του Γκαϊδαρτζάκη και άουτ. Στην αντεπίθεση και το 52′ και μετά από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων η μπάλα κατέληξε στον Μαυρομάτη όπου επιχείρησε το διαγώνιο σουτ αυτή βρήκε στο κάθετο δοκάρι και γκολ κάνοντας το 2-1 υπέρ της Θράκης Φερών. Οριζόντιο δοκάρι και για τις Φέρες με τον Δομακίνη μετά από την σέντρα του Μαυρομάτηστο 70′.

Μέτρια η διαιτησία των Φιλιππίδη, Δαλή και Καλαϊτζίδη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γκάκιος αντίκρυσε 2η κίτρινη κάρτα «κόκκινη» απο τον διαιτητή Φιλιππίδη μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για την άδικη αποβολή του παίκτη τους.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Καραμπάτσας, Παπαναστασίου (46′ Τοπούζης), Μπάμνιος (c), Σερίφ (82′ Γκάζος), Ίνδος, Νταβρανίκας, Γκαμήλης, Κουτσούλας, Μουστακάς, Λέσι, Λαζίδης.

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ: Γκαϊδαρτζάκης, Μπόρας, Δομακίνης (84′ Χριστακίδης), Κολγέκα, Γκάκιος, Πολίδης, Πάσχος (80′ Βάρναλης), Ντόλας (c), Τσιπλάκης (65′ Σιδηρόπουλος Αλ.), Μαυρομάτης, Παγωνίδης.