ΕΠΣ Θράκης: Πέρασε και από τον Μίσχο ο Πανθρακικός και πλησιάζει την κορυφή!

Την νίκη που χρειαζόταν ώστε να παραμείνει κοντά στην κορυφή πήρε ο Πανθρακικός στον Μίσχο με 0-3 πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επί του μαχητικού Αετού που διεκδικεί την είσοδό του στην πρωτη εξάδα.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη είχε τις ευκαιρίες αλλά αργησε να ανοίξει το σκορ αφού ανέβασε την απόδοση της μετά το 30΄ όταν και απείλησε με την κεφαλιά του Νάνου, ενώ στο 35΄ ο Κυριαλάνης με φάουλ ανάγκασε τον πορτιέρο του Μίσχου Τζαμπλιτάν σε εντυπωσιακή επέμβαση. Το 0-1 με ωραίο σουτ του Νάνου στο 37.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν και άλλο την απόδοσή τους και σκόραραν άλλα δυο τέρματα, χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες. Το 0-2 λεκανε ο Παπαδόπουλος στο 55΄, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 73′ ο Καρασιούνας με δυνατό σουτ λίγα λεπτά μετά την είσοδο του.

Πλέον ο Πανθρακικός μετά και την ήττα του Ν. Σιδηροχωρίου από την Γρατινή βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και την Ελπίδα Σαπών και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του β’ γύρου όπου υποδέχεται την Γρατινή.

ΑΕΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ (Μεμέτ): Τζαμπλιτάν, Οζπίτ, Τομπά Αλτάν (77΄ Καρατζίδης), Χαμζά Εμρέ, Τζαμί Μακρής, Χασάν Βολκάν, Μανάβ Σερχάτ, Μουσταφά Ισμαήλ, Σεμερτζή, Σαρακατσάνης (70΄ Γιασάρ)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης) : Γεμενετζής, Τσαγκαλίδης (62΄ Καρασιούνας), Κυριαλάνης, Ζήκος, Ζάγκουλος, Κονόμι, Νάνος, Τοπάλι, Γκαϊδατζής (80΄ Παγώνης),  Παπαδόπουλος (70΄ Τσιανάκας), Βιόπουλος (77΄ Τρούπκος)