Έμπλεξε και Παναιτωλικό στο θέμα ΠΑΟΚ και Ξάνθης ο Κούγιας προκαλώντας εκ νέου Συγγελίδη-Πανόπουλο

Ο Αλέξης Κούγιας με νέα προσωπική του δήλωση το βράδυ της Κυριακής μίλησε για αντρικό βαθμό μέσα στην Τρίπολη κόντρα σε όλους.

Τόνισε ότι θα ζητήσει εξαίρεση της ΑΕΛ από τους διαιτητής της Ένωσης Μακεδονίας. Ωστόσο αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ, εμπλέκοντας και τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα με αρκετή δόση ειρωνείας τόνισε ότι ευτυχώς πάνε καλά τα δικαστήριά του και δεν κινδυνεύει να πτωχεύσει όπως ο Πανόπουλος και ο Συγγελίδης, τους οποίους ειρωνεύεται για την πώληση των προπονητικών εγκαταστάσεων της Ξάνθης.

Προσθέτει ότι ο αγοραστής τους δεν έχει σχέση με την μπάλα και ειρωνικά σχολιάζει ότι όταν είδε μια μπάλα, έσπευσε να την παει σε αστυνομικό τμήμα γιατί νόμιζε ότι ήταν βόμβα.

Αναλυτικά η δήλωση του Κούγια μετά το 1-1 της ΑΕΛ με τον Αστέρα στην Τρίπολη:

«Συγχαρητήρια σε όλους!

Αντρικός βαθμός κόντρα σε όλους…

Θα επισκεφθώ τον κ. Περέιρα και θα του ζητήσω να μην ορίζονται διαιτητές είτε αγώνα, είτε στο VAR, είτε βοηθοί, είτε τέταρτοι από την Ένωση Μακεδονίας.

Κάποιοι δεν μας θέλουν στην εξάδα, γιατί δεν έχουμε πουλήσει ακόμα τις εγκαταστάσεις μας.

Ευτυχώς πάνε καλά τα δικαστήρια μου, γιατί αν είχα πτωχεύσει όπως ο Πανόπουλος, ο Συγγελίδης και κάποιοι άλλοι, βεβαίως λόγω της κρίσης, μπορεί κι εγώ να κράταγα την ομάδα (καινούργια μόδα αυτή – παγκόσμια πρωτοτυπία) και να πούλαγα το προπονητικό, που αν δεν είναι καλύτερο, είναι τουλάχιστον ισάξιο της Ξάνθης.

Να δω τώρα που θα φτιάξω και το ξενοδοχείο τι προτάσεις θα έχω!

Θα είμαστε η ομάδα ανέκδοτο…

Θα παίζουμε στο γήπεδο του Πηλαδάκη που πληρώνω 500 χιλιάρικα το χρόνο (με κατασκευή νέου χλοοτάπητα, έξοδα συντηρήσεως 40 χιλιάρικα το χρόνο, σεκιούριτι και καθαριότητα 80 χιλιάρικα το χρόνο) και θα μένουμε στο ξενοδοχείο και θα κάνουμε προπόνηση στις εγκαταστάσεις του επενδυτή, που θα μου δώσει τα εκατομμύρια για να έχει θέα τον Όλυμπο, αφού όπως μάθαμε ο επενδυτής της Ξάνθης και ο μελλοντικός του Παναιτωλικού έχουν τόση σχέση με το ποδόσφαιρο, που βρήκαν μια ποδοσφαιρική μπάλα και την πήγαν στο αστυνομικό τμήμα νομίζοντας ότι είναι βόμβα.

Λατρεία κι αυτή με τις εγκαταστάσεις, αντί να πάνε να πάρουν κανένα ωραίο σπίτι!».