Γ’ Εθνική: Σημάδευε τα δοκάρια αφήνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς στην Θάσο ο Ηρακλής Ζυγού

Μπορεί να απέσπασε τον πρώτο του εκτός έδρας βαθμό αλλά επιστρέφει στην Ξάνθη από την Θάσο κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος ο Ηρακλής Ζυγού. Απέναντι στην ουραγό ομάδα που είχε μέχρι σήμερα μόλις έναν βαθμό είχε τις ευκαιριες και τα δοκάρια, αλλά τη μοναδική φορά που βρήκε δίχτυα το γκολ ακυρώθηκε και έτσι έμεινε στο μηδέν με την Δόξα Θεολόγου.

Γενικά επρόκειτο για ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις. Ο Ηρακλής δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο αλλά αφήνει δυο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που κάνει για να παραμείνει στη Γ’ Εθνική και πλέον τα πράγματα δείχνουν να δυσκολεύουν πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή, απείλησε με ορισμένα σουτ του Πανέρη και του Βαφειάδη στο τέλος, ενώ ζήτησε και πέναλτι σε ανατροπή του Δογανίδη, χωρίς να συγκινηθεί ο διαιτητής.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν για να πετύχουν το γκολ, άφησαν ανοιχτούς διαδρόμους στα μετόπισθεν και το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά. Μολις στο 48′ ο Ηρακλής άγγιξε το γκολ αλλά το σουτ του Δογανίδη από κεφαλιά πάσα του Δημητριάδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε και απευθειας εκτέλεση φαουλ του Κωφίδη στο 56′. Στο 78′ ο Κριεζής βρήκε δίχτυα αλλά ο διαιτητής με υπόδειξη του επόπτη ακύρωσε το γκολ υποδεικνύοντας το παικτη του Ζυγού σε θέση οφσάιντ.

Στο τέλος χάθηκαν άλλες δυο ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες, αλλά δεν άλλαξε το αποτέλεσμα που μάλλον αδικεί τον Ηρκαλή Ζυγού που θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση στην συνέχεια. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Οικονομίδη και Παστιάδης της ΕΠΣ Δράμας

ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΤΟΥ: Αγραφιώτης, Τζανετής (78′ Λάττα), Νιζάμης, Αντωνιάδης, Ζούλης, Μουλάι, Φεϊζάλ (46′ Λαζαρίδης), Μπλάτζιος, Μουσάς, Αλεπούδης (38′ Μπουνταγκίδης), Μπρατσιάνι (67′ Παπαδόπουλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Δημτριάδης): Μανιάς, Μολώνης, Ανδρέου (83′ Παπαδόπουλος), Κριεζής, Κιομουρτζής, Πανέρης, Δημητριάδης, Βαφειάδης, Πιλτικάκης, Δογανίδης, Κωφίδης Κ. (70′ Τιφτίκης)