Συνάντησε τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο δήμαρχος Σαπών

Τρεις τομείς που έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών ήταν  στο κέντρο του ενδιαφέροντος και των διεκδικήσεων  του Δημάρχου Ντίνου Χαριτόπουλου κατά την επίσκεψη του την Τρίτη στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα ο Χαριτόπουλος συναντήθηκε με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και ύστερα από μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο οργανισμών στην υλοποίηση και στήριξη αθλητικών εκδηλώσεων υψηλού κύρους που θα ενισχύσουν τον ρόλο του αθλητισμού στην συνεργασία των λαών και την κοινωνική συνοχή.

Συγχρόνως ο υφυπουργός Αθλητισμού δεσμεύτηκε στην συνέχιση της υποστήριξης του Δήμου Μαρωνείας Σαπών στην διεκδίκηση και υλοποίηση έργων από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Δήμου Μαρωνείας Σαπών, ο Χαριτόπουλος συναντήθηκε ακόμη με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Στρατάκη με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στα προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των καπνοπαραγωγών της περιοχής.
Παράλληλα είχε συνεργασία με φορείς που σχεδιάζουν και υλοποιούν ευρωπαϊκά προγράμματα με στόχο την ανεύρεση και διεκδίκηση αυτών που ταιριάζουν στην περιοχή και την εξασφάλιση σχετικών χρηματοδοτήσεων.