ΕΠΣ Ξάνθης: Η ατυχία του Χατζηχασάνογλου για το «χαμένο» χατ τρικ στον διακοπέντα αγώνα 4-4 στο Εράσμιο

Χατ τρικ πρόλαβε να σημειώσει στα 45 λεπτα του αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στο Εράσμιο ανάμεσα σε Κεσσάνη και Εχίνο (4-4) ο ασταμάτητος φέτος πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Εγιούπ Χατζηχασάνογλου.

Ωστόσο το παιχνίδι της ομάδας του Εχίνου με την τοπική Κεσσάνη αναμένεται με την διακοπή να κατακυρωθεί εις βάρος των γηπεδούχων με 0-3 και έτσι δυστυχώς για τον ταλαντούχο πρωην επιθετικό των ακαδημιών του ΑΟΞ τα 3 αυτά γκολ, που μπορεί να ήταν περισσότερα με το τέλος του ματς αν είχε ολοκληρωθεί κανονικά, δεν θα μετρήσουν. Ετσι, αντι να αυξησει την διαφορά στην μάχη των σκόρερς και να έχει τουλάχιστον 17, αυτή μηδενίστηκε αφού ο Πάρης Κοτόπουλος σκόραρε δυο φορές με την Θαλασσιά στο παιχνίδι στο Σέλινο και τον έφτασε στην πρώτη θέση.

Ο 21χρονος Χατζηχασάνογλου είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου του 1998 στον Εχίνο. Εκεί πρωτόπαιξε στα οκτώ του χρόνια ποδόσφαιρο, στην Ακαδημία του συλλόγου και μέχρι τα 14, όταν ο Σερκάν Γιουρούκ τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Στα 17 του πήγε στις ακαδημίες της Ξάνθης και μετέπειτα, παρά το ενδιαφέρον του Άρη μέσω Μπαργκάν αλλά και άλλων ομάδων αυτός συνεχίζει την τελευταία τριετία στον Εχίνο Σπορ.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, η μάχη των σκόρερς στην ΕΠΣ Ξάνθης δείχνει ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αν και αρκετές ομάδες Γ’ Εθνικής ενδιαφέρονται για τον Χατζηχασάνογλου και διεκδικούν να τον αποκτήσουν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το αν θα μείνει στην ομάδα του Εχίνου θα φανεί σε περίπου ένα μήνα, πάντως η ομάδα του με την νίκη έστω και στα χαρτιά θα φτάσει τους 19 βαθμούς, όσους η Ασπίδα και ο Πετεινός με το Ερασμιο να κινδυνεύει πέρα από την ήττα και με αφαιρεση βαθμών.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ
14 ΓΚΟΛ: Χατζηχασάνογλου (Εχίνος Σπορ), Κοτόπουλος (Αναγέννηση Θαλασσιάς)
9 ΓΚΟΛ: Αραμπατζής (ΑΟ Βιστωνίδας), Τουρατζίδης (Άρης Πετεινού)
8 ΓΚΟΛ: Β. Μαρκοσιάν (Απόλλων Ξάνθης), Κυριαζίδης (Απόλλων Ξάνθης), Γ. Καραγκιόζης (Ερμής Μάνδρας)