ΕΠΣ Ξάνθης: Οριστική διακοπή λόγω επεισοδίων με το σκορ στο… 4-4 σε αγώνα της Α’ Κατηγορίας

Στο ημίχρονο διακόπηκε ένα εκπληκτικο παιχνίδι που γινόταν στο γήπεδο Ερασμίου λόγω επεισοδίων λίγο πριν οι ομάδες πανε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Λίγο μετά την ισοφάριση του Εχίνου με γκολ του Βασιλειάδη σε 4-4, σχεδόν με την λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι από τον πάγκο διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Ελευθερακη και μπήκαν στο γήπεδο (φωτο αρχειου).

Αυτός διέκοψε για λίγο τον αγώνα, αλλά με την επανέναρξή του οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή φαση ξεσηκώνοντας παλι τις διαμαρτυρίες τον γηπεδούχων που ξαναμπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή την φορά η διακοπή ήταν οριστική και ο αγώνας δεν ξαναρχισε ποτέ στο β’ μερος. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο φύλλο αγώνα αναγράφεται ότι η διακοπή έγινε με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας.

Κατά συνέπεια, χωρίς να θέλει κανείς να προδικάσει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, το ματς δύσκολο να επαναληφθεί και το πιο πιθανό είναι να καταχυρωθεί υπερ των φιλοξενουμενων με 0-3.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μετρήσουν στον πίνακα των σκόρερς τα τρία γκολ του Χατζηχασανογλου που είχε πετύχει αυθεντικο χατ τρικ με τρία γκολ σε ένα ημίχρονο και θα έφτανε τουλάχιστον τα 17 τέρματα.

Υπενθυμίζεται ότι το τέταρτο γκολ της ισοφάρισης για τον Εχίνο πέτυχε ο Βασιλειάδης ενώ για το Εράσμιο σκόραραν οι Δ. Αποστολίδης, Γκασπαριάν, Χρ. Αποστολίδης και Β. Γούλας σε ένα ματς με 8 γκολ που ωστόσο δεν θα μετρήσει κανένα και μάλλον θα μείνει… ανολοκλήρωτο.