ΕΠΣ Ξάνθης: Η θέση της Κεσσάνης Ερασμίου για τον διακοπέντα αγώνα με τον Εχίνο

Η αναμέτρηση της Κεσσάνης Ερασμίου με τον Εχίνο Σπορ για την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης διεκόπη το περασμένο Σάββατο σε βάρος της γηπεδούχου ομάδας και ενώ το σκορ ήταν στο εντυπωσιακό 4-4.

Με αφορμή το ρεπορτάζ του ThrakiSportS που απέδειξε το θέμα, ο Βαγγέλης Αποστολίδης έσπευσε να τοποθετηθεί δημόσια, διευκρινίζοντας ότι η ομάδα του δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την αντίπαλο ομάδα του Εχίνου και ότι το μόνο πρόβλημα ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, με τον οποίο φαίνεται ότι υπάρχουν προηγούμενα στην ομάδα του Ερασμίου.

Παράλληλα ο κορυφαίας παράγοντας της γηπεδούχου ομάδας τη Κεσσάνης εκθέτει την δική του θέση ως προς τα όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ του ThrakiSportS, η οποία έχει ως εξής:

«Όταν διακόπηκε το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ξανά. Όλα ήτανε θέμα καθαρά Ελευθεράκη (Διαιτητή). Δυστυχώς όταν δεν υπάρχουν παρατηρητές διαιτησίας στα παιχνίδια θα γίνονται όλα αυτά. Με την ομάδα του Εχίνου δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα. Ένα ολόκληρο χωριό τα έχει με τον άνθρωπο αυτό. Κρίμα σε όλους αυτούς που τρέχουν στο Ερασιτεχνικό, δυστυχώς δεν αξίζει. Να μας πούνε όλοι αυτοί που απαρτίζουν την ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ από την στιγμή που δεν βάζουν παρατηρητές, εμείς πως θα βρούμε το δίκιο μας; Και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι κάθε αγωνιστική να μας ρίχνουν πρόστιμα…»