Την ματαίωση του ΠΑΟΚ – Ξάνθη ζήτησε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς

Την άμεση παρέμβαση των αρχών για διερεύνηση όσων αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «One», για τις σχέσεις Σαββίδη-Ξάνθης, ζήτησε (και) ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

Ακόμα, άφησε σαφείς αιχμές για την ΕΠΟ και την προσπάθειά της να τροποποιήσει (επί το ευνοϊκότερο) τη σχετική διάταξη (άρθρο 30) του ΚΑΠ για την πολυϊδιοκτησία. Tέλος, αναρωτήθηκε πώς μπορεί να διεξαχθεί ο επικείμενος αγώνας για τη 13η αγωνιστική της Super League 1 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη (7/12, 18:00).

Συγκεκριμένα, ο Νικος Γαβαλάς δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνο του Sport24:

«Θυμίζω ότι το Σάββατο πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Δεν ξέρω μετά από αυτά τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά πόσο είναι εφικτό να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές για να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία.

Το λέμε ευθέως. Υπό αυτές τις συνθήκες πώς θα γίνει ο αγώνας ΠΑΟΚ – Ξάνθη το Σάββατο; Να θυμίσω ότι το 2015, ο Εργοτέλης είχε καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζητώντας τον υποβιβασμό της Κέρκυρας λόγω παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση κάτι που έγινε.

Το καλοκαίρι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, προσπάθησε να αλλάξει την διάταξη του νόμου που αφορά την πολυϊδιοκτησία και ουσιαστικά να ανοίξει το δρόμο. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν τυχαίο αυτό τότε.

Όλα αυτά τα βάζω στο τραπέζι. Είναι τροφή για σκέψη και επαναλαμβάνω πρέπει άμεσα να κινηθούν οι αρμόδιες Αρχές γιατί τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το One είναι αποκαλυπτικά και σοβαρά».