Ξαναρχίζουν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου αλλά όχι από το σημείο στο οποίο σταμάτησαν

Την απόφαση να ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου από το προσεχές Σαββατοκύριακο, μετά την αναστολή της περασμένης εβδομάδας, έλαβε αργά το βράδυ της Δευτέρας και επισήμως η διοίκηση της Ένωσης.

Προηγήθηκε πολύωρη συνάντηση με τους διαιτητές στο Σουφλί, η οποία ακολούθησε την προ διημέρου με τα σωματεία. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε σύγκλιση απόψεων από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που για το καλό του εβρίτικου ποδοσφαίρου θα χαμηλώσουν τους τόνους και θα προσπαθήσουν να διαφυλάξουν το άθλημα. Τα όποια κρούσματα βίας παρατηρήθηκαν τις προηγούμενες μέρες χαρακτηρίστηκαν από τους περισσότερους ιθύνοντες μεμονωμένα και πλέον, με την δέσμευση όλων ότι θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να μην επαναληφθούν, ελήφθη η απόφαση για επανέναρξη.

Η επανέναρξη πάντως δεν θα είναι από το σημείο που σταμάτησαν τα πρωταθλήματα αλλά από τις αγωνιστικές που ήταν εξ αρχής προγραμματισμένες για το προσεχές Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκεμβρίου. Τα παιχνίδια του προηγούμενου Σαββατοκύριακου που αναβλήθηκαν θα διεξαχθούν σε εμβόλιμη αγωνιστική, σε ημερομηνία που θα αποφασίσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος, πιθανότατα στις αρχές του 2020. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με την Α’ και Β’ κατηγορία που θα συνεχιστούν από την μεθεπόμενη ουσιαστικά αγωνιστική από την οποία σταμάτησαν, το παιδικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με τους αγώνες που ήταν κανονικά προγραμματισμένοι το περασμένο Σαββατοκύριακο και απλά το πρόγραμμά του θα πάει μία εβδομάδα πίσω.