Volley League: 6+1 tips για τον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παμβοχαϊκός (17:30, LIVE ThrakiSportS)

Ο αγώνας της επιβίωσης μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Παμβοχαϊκού θα ολοκληρώσει την 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Volley League.

Όπως πριν από κάθε παιχνίδι, το ThrakiSportS παρουσιάζει 6+1 tips για την σημαντική αυτή αναμέτρηση με την οποία σχεδόν ολοκληρώνεται το ένα τέταρτο του πρωταθλήματος.

1. O Eθνικός Αλεξανδρούπολης έχει στόχο την πρώτη νίκη ή έστω τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μια ομάδα με την οποία είναι πολύ πιθανό να παλέψει τα πλέι άουτ για την παραμονή.

2. «Είναι ένας αγώνας που φαίνεται να είναι στα μέτρα μας αρκεί να παίξουμε σωστά και σοβαρά. Δουλέψαμε καλά και προετοιμαστήκαμε σωστά. Ο αντίπαλος μας μπορεί να έχει και αυτός προβλήματα αλλά έχει έμπειρους παίκτες που ξέρουν από δύσκολες καταστάσεις. Ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης θα είναι κοντά μας. Τα νεαρά παιδιά της ομάδας μας έχουν ανάγκη από υποστήριξη», δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος.

3. Το βασικό πρόβλημα για τον Παμβοχαϊκό είναι ο τραυματισμός του Παναγιώτη Παπαδόπουλου. «Είναι από τους αγώνες που πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα για να έχουμε πλεονέκτημα στο μεγάλο στόχο της παραμονής. Εμείς έχουμε την εμπειρία αλλά ο Εθνικός έχει την έδρα. Και οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για την επιβίωση τους και είμαστε έτοιμοι για όλα», είπε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος.

4. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και για την ακριβεια τους πρωτους του βαθμούς. Ο Παμβοχαϊκός αναζητά την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας.

5. Αναφορικά με την προϊστορία, σε 16 αγώνες ανεξαρτητως έδρας ο Παμβοχαϊκός προηγείται του Εθνικού με 9-7 στις νίκες. Στον Εβρο οι δυο ομάδες έχουν μοιραστεί από 4 νίκες. Πέρυσι στο ξεκινημα του πρωταθλήματος μετά από συγκλονιστικό ματς ο Εθνικός είχε νικήσει με 3-2.

6. Η διοίκηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έχει κάνει μεγάλη κινητοποίηση ώστε να γεμίσει το γυμναστήριο Μιχάλης Παρασκευόπουλος. Για αυτόν τον λόγο προχωρά και στη δημιουργία μαθητικής κερκίδας με μαθητές της Στ’ Δημοτικού. Για αυτό και ειδικά σήμερα θα βρεθούν τα παιδιά του 5ου Δημοτικού με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

7. Διαιτητές θα είναι οι Θεμελής και Ιωαννίδης ενώ θα μεταδοθεί σε liveblogging από το ThrakiSportS αλλά και σε livestreaming μέσω του Volley League TV). Εχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17:30 και με αυτο το ματς ολοκληρώνεται η αγωνιστική. Τα άλλα αποτελέσματα: Κηφισιά – Παναθηναϊκός 1-3 την Παρασκευή και χθες ΟΦΗ- Ελμπίδα Αμπελοκήπων 3-0, Ηρακλής – Ολυμπιακός 2-3 και Φοινικας Συρου – ΠΑΟΚ 1-3.