Οι σημερινοί αγώνες των ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (LIVE ThrakiSportS)

Τρία σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Κυριακής για τις ομάδες καλαθοσφαίρισης της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα.

Ξεκινώντας ανάποδα χρονικά, το μεγάλο παιχνίδι είναι αναμφισβήτητα η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ασπίδα και τον Λεύκιππο στο Εύμοιρο, στο μεγάλο ξανθιώτικο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο του βορρά της Γ’ Εθνικής Ανδρών. Ο αγώνας όπως και τα υπολοιπα ματς της αγωνιστικής έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 18:00. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής: Απόλλων Κααμαριάς – Μαντουλίδης, Ελπίδα Αμπελοκήπων – Ίκαροι Σερρών, Ζέφυρος 02 – Μέγας Αλέξανδρος και Μακεδονικός-ΜΕΝΤ.

Μία ώρα νωρίτερα, στις 17:00, θα έχουμε τζάμπολ στην Κομοτηνή. Ο ΓΑΣ θα φιλοξενήσει την ιστορική ΧΑΝΘ σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη μετά τα αρνητικά αποτελέσματα θέλει επειγόντως τη νίκη. Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής: Ευκαρπία – Αίας Ευόσμου, Ερμής Λαγκαδά – Πολύγυρος, Μαχητές Δόξας Πεύκων – Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου, Στρατώνι – ΠΑΣ Γιάννινα, Φάρσαλα – Γέφυρα, Καβάλα – Πρωτέας Γρεβενών και Έσπερος Λαμίας – Δόξα Λευκάδας.

Τέλος, αγωνιστική δράση έχουμε και στην Α2 Γυναικών με την Ασπίδα Ξάνθης να φιλοξενείται στις 13:30 στο Νέο Ρύσιο. Στα άλλα ματς της Α2 Γυναικών έχουμε στις 12:00 το μεσημέρι τα παιχνίδια Απόλλων Καλαμαριάς – Ολύμπια Λάρισας και Πανσερραϊκός – Παναθλητικός, στις 13:00 θα ξεκινήσει το Πιερικός Αρχέλαος – Ηρακλής Θεσσαλονίκής, στις 13:30 και ταυτόχρονα με το Αναγέννηση Νέου Ρυσίου – Ασπίδα Ξάνθης θα αρχίσει και το Πυλαία – Αρης ενώ στις 15:00 θα έχουμε τζάμπολ στην αναμέτρηση ΜΕΝΤ – Πανόραμα.

Όπως κάθε Κυριακή, το ThrakiSportS θα έχει live ενημέρωση και από τα τρία ματς των ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα, με ενημέρωση για το σκορ της κάθε αναμέτρησης ανά τακτά χρονικά διαστήματα.