Γ’ Εθνική: Θρακιώτικο ντέρμπι στην Αλεξανδρούπολη, δύσκολες αναμετρήσεις για Άβατο και Ζυγό (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής, τρίτης πριν το φινάλε του πρώτου γύρου συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι τέσσερις ομάδες από την Θράκη δυστυχώς μάχονται για τον στόχο της παραμονής, αφού οι 3 είναι στην ζώνη του υποβιβασμού και ο Άρης Αβάτου οριακά πάνω από αυτην.

Ξεκινάμε από το Θρακιώτικο ντέρμπι, όπου η γηπεδούχος Ένωση Αλεξανδρούπολης (10 βαθμοί) φιλοξενενεί τον Ορφέα Ξανθης (6 βαθμοί) με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη ώστε να πλησιάσουν τις υπόλοιπες ομάδες που ειναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης θα έχει μόνο την απουσία του Ευθυμιάδη, με τους Εβρίτες μετά την άδικη ήττα στην Δραμα από τον Πανδραμαικό να θέλουν την 4η τους νίκη στο πρωτάθλημα και την 3η στο Φώτης Κοσμάς.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής από την άλλη θα έχει τον Κατρανιτσα, αλλα 9 απουσίες γεγονός που καθιστά την ομάδα του μετά και την ήττα και από το Άβατο αουτσαιντερ της αναμέτρησης, ωστόσο καιγεται για βαθμούς και θα παλέψει όπως έκανε και στο Παραλίμνιο επιστρεφοντας με εναν βαθμό.

Ο Άρης Αβατου (12 βαθμοί) χωρίς απουσίες και πανοπλος, μετά το τρίποντο επί του Ορφέα θέλει μια ακόμα καλη εμφανιση επί του δυνατου προπέρσινου πρωταθλητή Απόλλωνα Παραλιμνίου (18 βαθμοί) που θέλει να πλησιάσει την κορυφή και το διδυμο Νέστου και Πανσερραικού.

Τέλος ο Ηρακλής Ζυγού στην δεύτερη εξοδο στον Νομό Σερρών μετά την δύσκολη ήττα στο Παραλίμνιο, ταξιδέυει στην Κάτω Καμήλα με στόχο τους πρώτους του βαθμούς εκτός έδρας στην τέταρτη του έξοδο εκτός Ξάνθης. Ο Δημητριάδης δεν θα έχει μλονο τον Πανταζίδη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια στο ματς της αγωνιστικής ξεχωρίζει το παιχνίδι του Αετού Ορφανού με τον φορμαρισμένο πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, όπως και ο αγώνας της εκπληξης του πρωταθλήματος Πανδραμαϊκού στην Χρυσούπολη με τον Κεραυνό Πέρνης που μαχεται για την παραμονή του. Ενα απόι τα τελευταία τους χαρτιά πάιζουν Κιλκισιακός-με την Δόξα Θεολόγου, ενώ ρεπό έχει ο Νέστος Χρυσούπολης.

Αναλυτικά το προγραμμα:
Αετός Ορφανού-Πανσερραϊκός
Άρης Αβάτου-Απόλλων Παραλιμνίου
Ένωση Αλεξανδρούπολης-Ορφέας Ξάνθης
Κιλκισιακός-Δόξα Θεολόγου
Κεραυνός Πέρνης-Πανδραμαϊκός
Δόξα Κάτω Καμήλας-Ηρακλής Ζυγού
Ρεπό: Νέστος Χρυσούπολης