ΕΠΣ Έβρου: Με 16 σωματεία απόντα παρά την δήλωση για «υποχρεωτική παρουσία» η συνάντηση στο Σουφλί

Με συμμετοχή εκπροσώπων των 22 από τα 38 σωματεία της δύναμης της ΕΠΣ Έβρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Σουφλίου η συνάντηση της διοίκησης της Ένωσης με τις ομάδες, έπειτα από την απόφαση για αναστολή των πρωταθλημάτων.

Επισήμως η διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου εμφανίζεται ικανοποιημένη από την προσέλευση καθώς η πλειοψηφία παραβρέθηκε, ωστόσο δεδομένου ότι η ανακοίνωσε ανέφερε ότι η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία και υποχρεωτική, μάλλον θα πρέπει να εξεταστεί και η άλλη όψη του νομίσματος, αυτό της απουσίας 16 ομάδων από την συνάντηση.

Ανάμεσα πάντως σε αυτούς που παραβρέθηκαν έδειξε να υπάρχει κλίμα συναίνεσης. Συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις στο ποδόσφαιρο του νομού και όλες οι πλευρές έδειξαν διάθεση να συνεργαστούν ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες και να εκλείψουν τα φαινόμενα βίας.

Από κάποια σωματεία έγινε πρόταση να υπάρχει τέταρτος διαιτητής σε όλα τα παιχνίδια, καθώς και παρατηρητής διαιτησίας. Οι προτάσεις θα συζητηθούν και την Δευτέρα στην συνάντηση της διοίκησης της ΕΠΣ Έβρου με τους διαιτητές του νομού, επίσης στο Σουφλί.

Μετά και από αυτήν την συνάντηση το πιο πιθανό είναι να αποφασιστεί η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, την προσεχή εβδομάδα και μάλλον η συνέχισή τους από το σημείο που έμειναν, αν και υπάρχει πρόταση να μείνει χρωστούμενη αυτή η αγωνιστική για να μην αλλάξουν οι άδειες που είχαν ηδη εκδοθεί. Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις παραπέμπτονται στο απόγευμα της Δευτέρας…