Με συμμετοχή των δημάρχων Ζαμπούκη, Καλακίκου και του Ταξιάρχου ο αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο στο Σουφλί

Με την (συμβολική) συμμετοχή ακόμα και της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Έβρου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Σουφλί ο αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο που διοργανώθηκε με αφορμή την επερχόμενη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (3/12) από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ).

Στον αγώνα παραβρέθηκαν και συμμετείχαν μάλιστα ο οικοδεσπότης δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης αλλά και ο διοικητής της 50ης Ταξιαρχίας, ταξίαρχος Παναγιώτη Καβιδόπουλος.

Στον αγώνα είχε προσκληθεί ο Αθλητικός Σύλλογος ΑμεΑ «Μέγας Αλέξανδρος 1994», με εικοσιπέντε χρόνια παρουσίας στον χώρο του αθλητισμού και διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πολύς κόσμος παραβρέθηκε στην εξέδρα και αρκετοί δοκίμασαν να καθίσουν στο αναπηρικό αμαξίδιο και διαπίστωσαν πόσο δύσκολο είναι για τους ανθρώπους αυτούς και πόση σωματική αλλά και ψυχική δύναμη χρειάζεται για να ασχοληθεί κάποιος με το δημοφιλέστερο ίσως άθλημα των Παραολυμπιακών Αγώνων.